My Twitter Feed

8 Δεκέμβριος, 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ηθικές αξίες κι επιχειρηματικότητα -

Πέμπτη, 7 Δεκέμβριος, 2017

Η προστασία της πρώτης κατοικίας -

Πέμπτη, 7 Δεκέμβριος, 2017

Ελπίδα το καλό κλίμα σε αγορά -

Τετάρτη, 6 Δεκέμβριος, 2017

«Άντεξε ο επιχειρηματικός κόσμος» -

Τετάρτη, 6 Δεκέμβριος, 2017

Με πρυτάνεις, για το ΤΕΙ Κιλκίς -

Τετάρτη, 6 Δεκέμβριος, 2017

Για την κοινωνική επιχειρηματικότητα -

Τρίτη, 5 Δεκέμβριος, 2017

Ικανοποίηση από Κ. Βιολιτζή -

Τρίτη, 5 Δεκέμβριος, 2017

Κούκλες με χρώμα προσφυγικό! -

Τρίτη, 5 Δεκέμβριος, 2017

Ζωγραφική παιδιών στη ΤΕΧΝΗ

Τα εγκαίνια της καθιερωμένης έκθεσης ζωγραφικής των παιδικών εικαστικών εργαστηρίων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, στις 19:00, στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» του φορέα.

Πρόκειται για μια έκθεση παιδικών έργων, στην οποία το χρώμα, η σύνθεση, οι φόρμες ξεδιπλώνονται σε ένα παιχνίδισμα κίνησης και έκφρασης. Τα απεικονιστικά στοιχεία μέσα σε μια πλημμύρα χρωματικής πανδαισίας αποκτούν υπόσταση και αναδεικνύουν το προσωπικό ύφος του κάθε μικρού καλλιτέχνη. Σκέψεις, αντιλήψεις, συναισθήματα μετουσιώνονται σε μια γραφή προσωπική και ιδιαίτερη, στην οποία ο εσωτερικός κόσμος των παιδιών αντανακλάται με τρόπο μαγικό! Κατά μια έννοια η επιφάνεια του χαρτιού λειτουργεί ως περιβάλλον, στο οποίο το σχέδιο αποκτάει «πρόσωπο»! Ο τρόπος με τον οποίο συνενώνονται τα διαφορετικά στοιχεία μέσα στις συνθέσεις τους, εγκαθιστά μια επικοινωνιακή σχέση μεταξύ των παιδιών και των υλικών την ώρα της ζωγραφικής πράξης, με σκοπό την ολοκλήρωση του νοήματος στην σκέψη και στην ψυχή τους.

Οι υπεύθυνοι δάσκαλοι των τμημάτων είναι οι Νικόλας Μπλιάτκας, Κυριακή Βέλκου και Χρυσομαλλάρη Άννα.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαδραστική αφήγηση παραμυθιού, ενώ στους διακριθέντες μαθητές της ΤΕΧΝΗΣ θα απονεμηθούν τα τιμητικά διπλώματα από τον Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής NOVA ZAGORA της Βουλγαρίας.

Επίσης, στην έκθεση όπως κάθε χρόνο, θα φιλοξενούνται και έργα παιδιών από όλον τον κόσμο στο πλαίσιο του παραπάνω Διαγωνισμού.

Τα σχολεία μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση μετά από επικοινωνία στο

τηλέφωνο 6977356245.

Διάρκεια έκθεσης: 14 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου 2018. Ώρες λειτουργίας: 18:00- 19:30.

Ευχαριστήριο σε super market “ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ»

 Το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως τις θερμότερες ευχαριστίες του στο super market «ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ» για την ευγενική του χορηγία σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση της παράστασης «Το σακάκι που βελάζει» που ανέβασε η Θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ, στις 2 Δεκεμβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Η έμπρακτη στήριξη και η προσφορά της εν λόγω χορηγίας συνέβαλε καθοριστικά στην όλη διοργάνωση.

Πρωτίστως όμως, η άμεση ανταπόκριση από πλευράς της διεύθυνσης, απέδειξε το πραγματικό της ενδιαφέρον για την τέχνη και την προαγωγή του πολιτισμού στην κοινωνία μας. Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι  κινήσεις από φορείς του επιχειρηματικού κόσμου του Κιλκίς που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στη σημερινή πραγματικότητα.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας, αρωγούς όπως το  super market «ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ» που υποστηρίζει το έργο μας και βοηθά στην εκπλήρωση των πολυποίκιλων στόχων και σκοπών μας.

Σχολιάστε