My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Ζητείται λύση για νερό, τώρα!

Με κεντρικό σύνθημα “”ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 13 Μαίου η συγκέντρωση των κατοίκων της Τερπύλλου, του Μεταξοχωρίου και του Διποτάμου, μετά από πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπύλλου.

nero-deyak-terpyllos

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος, στην συγκέντρωση είχαν κληθεί και οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι Κιλκίς, απ` τους οποίους ανταποκρίθηκαν η υποψήφια του «ΑλλάΖω» Ιωάννα Ρούσου και ο υποψήφιος της «Λαίκης Συσπείρωσης» Ιωάννης Φαχουρίδης, ενώ τους υποψήφιους του «Άνοδος-7πολις» Δ. Σισμανίδη και του «Δήμος Αξιών» Π. Τονικίδη, που επικαλέστηκαν προεκλογικές υποχρεώσεις, αντιπροσώπευσαν οι Αλέκος Σημαιοφορίδη και Β. Καραμπίδης, αντίστοιχα.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Ζελίδου Μαρία, στην σύντομη ομιλία της είπε ότι “η διοίκηση του συλλόγου θεώρησε πως ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν τις εκλογές, να καλέσει όλους τους υποψήφιους δημάρχους Κιλκίς να δεσμευτούν ενώπιον των κατοίκων ότι θα λύσουν ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ το πρόβλημα της ύπαρξης αρσενικού, πάνω από το όριο, στο πόσιμο νερό των τριών χωριών”.

Οι κάτοικοι άκουσαν τους προσκεκλημένους έχοντας κι έναν πολύ γόνιμο διάλογο μαζί τους, και αφού άκουσαν τον νυν πρόεδρο να τους λέει ότι σε λίγες μέρες θα υπάρξει πόσιμο νερό στις βρύσες που θα λύσει το πρόβλημα προσωρινά, στη συνέχεια μετέβησαν στην ΔΕΥΑΚ, όπου απαίτησαν από τους αρμόδιους ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ – ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!

Σχολιάστε