My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Εύζωνοι: Βεγγαλικά για Σιωνίδη!

SONY DSC

Έλαμψε  ο ουρανός για τον  Κώστα Σιωνίδη το βράδυ της Παρασκευής  9.5.2014 στους Ευζώνους. Όχι μόνο από τα βεγγαλικά με τα οποία τον υποδέχτηκαν οι συγχωριανοί του αλλά και από τη λάμψη που εξέπεμπαν τα πρόσωπα τους  όταν τους έλεγε :

safe_image[1]«Ευζωνίτες  , Ευζωνίτησες

Ευχαριστώ για την αγάπη σας

Ευχαριστώ για τη στήριξη μου δίνεται απλόχερα στην διαδρομή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση. Από την ώρα που ανέλαβα να οδηγήσω την Παιονία της Προόδου στις δημοτικές εκλογές ξεκίνησα να σκέπτομαι αυτή τη μέρα  .

Τη στιγμή  που θα κοιταχτούμε στα μάτια.

Βρίσκομαι  σήμερα  μπροστά    στους ανθρώπους μου, στους φίλους μου, στην μεγάλη οικογένεια των Ευζώνων, που φτιάξαμε όλοι μαζί  αυτά τα χρόνια, ενωμένοι στις χαρές και τις λύπες.  

Στέκομαι μπροστά σας με ψηλά το κεφάλι, γιατί   τίμησα την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.

Είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω το σχέδιο και το όραμα μου για το τόπο μας.

Στέκομαι μπροστά σας γιατί είμαι σίγουρος πως με την βοήθεια και την δύναμη σας,  στις 25 Μαΐου ο Ευζωνίτης Κώστας Σιωνίδης θα είναι ο δεύτερος δήμαρχος Παιονίας

Ο κ. Σιωνίδης αφού εξέθεσε αναλυτικά τις αρχές και το πρόγραμμα της «Παιονίας της Προόδου» , αναφέρθηκε και σε επιμέρους θέματα του οικισμού. Χειροκροτήθηκε θερμά όταν ανακοίνωσε το σχέδιο του για  σύνταξη μελέτης   συνδυασμένου αποχετευτικού δικτύου Ευζώνων – Μικροδάσους με προοπτική σύνδεσης του με τον Βιολογικό που προχωρά στην Ποντοηράκλεια.

Αίσθηση και χαμόγελα. προκάλεσε η αναφορά του σε εξαγγελία συνυποψήφιου    την προηγούμενη μέρα στο χωριό: «Εχθές συνυποψήφια,  μιλώντας  σας ,  ξεπέρασε κάθε όριο λαϊκισμού και υποσχέθηκε ότι θα κάνει γηροκομείο στους Ευζώνους. Αν και ξέρω ότι δεν το πίστεψε κανείς  , της απαντώ :  Σε λάθος  χωριό έταξε γηροκομείο , οι  Ευζωνίτες τους γονείς, τους κοιτάμε σαν τα μάτια μας.»

SONY DSC

Δελτίο τύπου από  Παιονία της Προόδου

Σχολιάστε