My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εφήμερα πολιτικά κοκοράκια

Του Γιάννη Αγγελάκα.


Δύο άνθρωποι του χώρου μας ύψωσαν το ανάστημά τους και υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της επιβίωσης των καλλιτεχνών σ’αυτή την έρμη χώρα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς που χρόνια τώρα παλεύει για την ομορφιά με τα τραγούδια του και για τα δικαιώματα των μουσικών με την συνδικαλιστική του δράση, και ο Σταύρος Ξαρχάκος, που ποιος έλληνας δεν γνωρίζει το διαχρονικό καλλιτεχνικό του εκτόπισμα και τη θέση του στην ιστορία του πολιτισμού μας.

Παρ’ όλα αυτά ο ένας κατηγορήθηκε από τον Άδωνη (που προφανώς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν το στόμα τους και μιλούν χωρίς να ‘χουν υπόψη τους την προπαγάνδα) ότι διακατέχεται από αντιδεξιό μένος, και ο Ξαρχάκος μέσω εγκάθετων δημοσιογραφίσκων ότι ορέγεται το υπουργείο πολιτισμού.

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.

Εφήμερα πολιτικά κοκοράκια σταματήστε να κρίνετε εξ ιδίων. Το μόνο πράγμα που αφήνετε πίσω σας είναι λάσπη, σάλια, δυστυχία και χολή. Όταν όλους θα μας πάρει ο αέρας ποιός θα ξανασχοληθεί με τα πνευματικά σας περιττώματα;

Προσέχετε λοιπόν, όταν μιλάτε για ανθρώπους που δεν ανήκουν ούτε στο ψυχολογικό σας υπόβαθρο ούτε στα τηλεπαραμορφωμένα ακροατήριά σας τι λέτε και τι κάνετε, γιατί στη χώρα κυκλοφορούν και άλλου τύπου πολίτες που ακούν βλέπουν νιώθουν και κρίνουν.

Ανάρτηση στο Facebook

Σχολιάστε