paok_kristonisΜε την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ύστερα από διαρκή, μεθοδική, επίμονη αλλά και επίπονη προσπάθεια, ολοκληρώσαμε τις  αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στην Δ’ εθνική και στο κύπελλο ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ. Στην προσπάθειά μας αυτή ευτυχώς δεν ήμασταν μόνοι, γι’ αυτό και θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην προσπάθειά μας αυτή:

 – Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την αμέριστη στήριξή τους, αλλά και όσους μόχθησαν εδώ και πολλά χρόνια ως παράγοντες, προπονητές ή ποδοσφαιριστές και έβαλαν το λιθαράκι τους για το καλό της ομάδας.

– Συγχαίρουμε την Ε.Π.Ο για την άριστη διοργάνωση του Πρωταθλήματος και την  Ε.Π.Σ ΚΙΛΚΙΣ για την άριστη διοργάνωση του Κυπέλλου .Επίσης, συγχαίρουμε τους διαιτητές για την σοβαρότητα και την αμεροληψία με την οποία  διεύθυναν τα παιχνίδια και τους ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια.

– Συγχαίρουμε τον προπονητή της ομάδας μας, καθώς και τους ποδοσφαιριστές μας, για το ήθος , την προσπάθειά και την ανεκτίμητη προσφορά τους.

– Ευχαριστούμε τις ομάδες της Δ’ εθνικής για την άριστη φιλοξενία τους κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος  και την υποδειγματική συμπεριφορά τους. Τέλος, δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια που προάγει τον αθλητικό πολιτισμό.