My Twitter Feed

20 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διώξεις αντί ικανοποίηση αιτημάτων -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

Το ΚΙΝΑΛ για τη Πρωτοβάθμια Υγεία -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

Συνδικάτα στο πλευρό Καλεμκερίδη -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΣ Παιονίας στις 13 Φεβρουαρίου -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο ΓΝΚ -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Πρωτοβουλίες για τις λαϊκές αγορές -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Στάση εργασίας στα νοσοκομεία -

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, 2021

Συνδικάτα εναντίον αποβλήτων -

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, 2021

Ευχαριστήριο προς Κιλκισιακό

Μετά την ολοκλήρωση μιας όμορφης αγωνιστικής χρονιάς 2015/2016, νιώθω την ανάγκη προσωπικά να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν και συνεργάστηκα μαζί τους στη μεγάλη οικογένεια του Α.Ο.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ και στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ.

kilkisiakos-sxoliΘεωρώ μεγάλη τιμή που υπήρξα και εγώ μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Μέσα από την παρουσία μου στην σχολή ποδοσφαίρου του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ και ομάδας ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ Β΄, προσπάθησα για το καλύτερο, κρατάω τις επιτυχίες και τις χαρές που έζησα δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό μου και λειτουργώντας έντιμα μα πάνω απ΄ όλα με αξιοπρέπεια.

Προσπάθησα να υλοποιήσω τη φιλοσοφία και τους στόχους του σωματείου,προσπαθώντας πάντα να είμαι προετοιμασμένος για όλα και πάντα ειλικρινής. Τα εύσημα πρέπει να απονεμηθούν στον πρόεδρο και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ για την άψογη συμπεριφορά και λειτουργία απέναντι μου καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο τρόπος προσέγγισης της διοίκησης και η συμπεριφορά τους απέναντι μου επιβεβαιώνουν τις ηθικές αξίες που έχουν ως άνθρωποι και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει στον τομέα της διοίκησης. Φυσικά δεν θα μπορώ να ξεχάσω τους αξιόλογους συνάδελφους προπονητές με τους οποίους είχαμε άψογη συνεργασία και συνέβαλαν τα μέγιστα για το καλό του αθλήματος και του «ευ αγωνίζεσθε», καθώς και την υποστήριξή τους στην προπονητική.

Συμπαραστάτες σ΄ αυτή την προσπάθεια οι γονείς των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών μου που επέδειξαν ήθος και συνέπεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου για την αγάπη στο πρόσωπό μου, που μου έδινε δύναμη όλο αυτό το διάστημα για να μπορώ να προσφέρω πάντα το μέγιστο των δυνατοτήτων μου και πάνω απ΄ όλα με αγάπη και σεβασμό. Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές μου, που μου έδωσαν το νόημα της ζωής τους ο καθένας χωριστά μέσα από τις αγνές τους και φιλότιμες προσπάθειες τους που μόνο τα παιδιά ξέρουν να χαρίζουν.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συμπαίκτες μου στην ομάδα του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ Β΄, όπου ζήσαμε στιγμές φανταστικές που μόνο η ομαδικότητα και η συλλογικότητα μπορεί να χαρίσει. Τους φίλους της ομάδας που μας συνόδευαν σε κάθε μας παιχνίδι δίνοντας το βροντερό παρόν. Τέλος ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους μέσα από την καρδιά μου που με έκαναν να αισθανθώ ευχάριστα ως μέλος της μεγάλης οικογένειας του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ και μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω το όνειρο.

Κλείνοντας ήθελα να αναφέρω τα λόγια του John Wooden «Οι λεπτομέρειες είναι ζωτικές. Τα μικρά πράγματα, οδηγούν στα μεγάλα».

Με εκτίμηση Κωνσταντίνος Τσακιρίδης

Σχολιάστε