My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ευτυχώς υπάρχουν και τα καρναβάλια!

apokries 2014Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Κιλκίς θα γιορτάσει τις Απόκριες με μοναδικές απολαυστικές δράσεις για όλη την οικογένεια, με πληθώρα εκδηλώσεων και με έναν Καρνάβαλο σε μορφή που έρχεται τόσο… γρήγορα όσο και ο ρυθμός ανάπτυξης της χώρας!

Το πρόγραμμα εορτασμού θα ανοίξει την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7 μ.μ. στο πεζοδρομημένο τμήμα της 25ης Μαρτίου, με την κατάλληλη δόση τσίκνας, με άφθονο κρασί, και με μια συναυλία από τοπικούς καλλιτέχνες που θα “στολίσουν” τη βραδιά με παραδοσιακούς, ρεμπέτικους και λαϊκούς ήχους.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς θα κορυφωθούν το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 με το Κυνήγι του Θησαυρού, το κάψιμο του Καρνάβαλου και την ανακοίνωση των νικητών του Διαγωνισμού Καλύτερου Καρναβαλιού.

Κυνήγι Θησαυρού

Το φετινό Κυνήγι του Θησαυρού έχει τίτλο “Στον Αστερισμό του Μυστηρίου…”.

“Επτά διάσημοι ντετέκτιβ! Επτά μυστηριώδεις υποθέσεις αναζητούν λύση!

 Οι πιο εγκληματικοί εγκέφαλοι έχουν συμμαχήσει με τον παμπόνηρο ∆όκτωρα Μορτίσιμερ και έχουν στήσει ένα οργανωμένο δίκτυο στην πόλη μας με σκοπό την κλοπή ενός πολύτιμου αντικειμένου.

 Επτά παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ θα χρειαστούν τη βοήθειά σας για να λύσουν τα μυστήρια που θα οδηγήσουν στην εξουδετέρωση της εγκληματικής οργάνωσης…”.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Κυνήγι του Θησαυρού έχουν ομάδες 7 ατόμων και άνω, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει 500 ευρώ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως και την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στη γραμματεία των πρώην Τμημάτων Καλλιτεχνικής Παιδείας του ΟΠΟΝΓΑ –νυν Πολιτιστικός Σύλλογος ΙΡΙ∆Α- στο ∆ημοτικό Κήπο (δίπλα στη ∆ημόσια Βιβλιοθήκη) στην κα. Ελένη Χριστοφορίδου τηλ. 23410-23530 (∆ευτέρα έως Παρασκευή από 16:30 έως 18:30 μ.μ.).

Σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή του παιχνιδιού αυτό θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 1 Μαρτίου. Η συγκέντρωση των ομάδων θα γίνει φέτος για πρώτη χρονιά στην Πλατεία Ειρήνης, έως τις 11.30 το αργότερο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12 μ., ενώ η διάρκειά του θα είναι 2 ώρες ακριβώς.

Αμέσως μετά την κήρυξη της έναρξης του παιχνιδιού, γυμναστήρια και φορείς της πόλης, στην σκηνή που θα είναι στημένη στην Πλατεία Ειρήνης θα παρουσιάσουν χορούς zumba και latin.

Η ανακοίνωση του φετινού νικητή θα γίνει το ίδιο βράδυ κατά το κάψιμο του Καρνάβαλου.

Διαγωνισμός Καλύτερου Καρναβαλιού

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν ομάδες άνω των 3 ατόμων, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η πρωτοτυπία βραβεύεται με 200 ευρώ!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως και την Πέμπτη 27  Φεβρουαρίου στη γραμματεία των πρώην Τμημάτων Καλλιτεχνικής Παιδείας του ΟΠΟΝΓΑ –νυν Πολιτιστικός Σύλλογος ΙΡΙ∆Α- στο ∆ημοτικό Κήπο (δίπλα στη ∆ημόσια Βιβλιοθήκη) στην κα. Ελένη Χριστοφορίδου τηλ. 23410-23530 (∆ευτέρα έως Παρασκευή από 16:30 έως 18:30 μ.μ.).

Η ανακοίνωση του φετινού νικητή θα γίνει το ίδιο βράδυ κατά το κάψιμο του Καρνάβαλου.

Καίμε τον Καρνάβαλο!

Την τιμητική του θα έχει το Σάββατο 1 Μαρτίου και ο Καρνάβαλός μας, ο οποίος… τραβάει τα πάνδεινα στο βωμό της πολυπόθητης ανάπτυξης που τόσο συζητείται, αλλά ποτέ δεν έρχεται…

Την δική του σφραγίδα για μια ακόμη χρονιά σε ό,τι αφορά την κατασκευή και επιμέλεια του Καρνάβαλου, έβαλε ο εξαιρετικός όπως πάντα και πολυτάλαντος Κιλκισιώτης καλλιτέχνης Χάρης Ισχνόπουλος, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά ο Δήμος Κιλκίς.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της ημέρας, αυτό έχει διαμορφωθεί ως εξής:

6μ.μ. Συγκέντρωση όλων των καρναβαλιστών και των ομάδων που θα συμμετέχουν στον Διαγωνισμό Καλύτερου Καρναβαλιού μπροστά στο Δημαρχείο για τρελές φωτογραφίσεις και πολλά ακόμη…

7μ.μ. Με τον Καρνάβαλο… μπροστάρη, η αποκριάτικη πομπή θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο με προορισμό την Πλατεία Ειρήνης. Τον δικό τους ξεχωριστό ρυθμό προς την… πυρά, θα δίνουν μουσικοί με χάλκινα, καθώς και πολυμελή ομάδα κρουστών. Εν μέσω χορού, κεφιού και πλούσιου αποκριάτικου θεάματος, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών στο Κυνήγι του Θησαυρού και στον Διαγωνισμό Καλύτερου Καρναβαλιού, ενώ θα ακολουθήσει το κάψιμο του Καρνάβαλου.

Σχολιάστε