My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εργαζόμενοι ΟΤΕ για περιβάλλον

plateia-eirinis1Συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια περαιτέρω ευαισθητοποίησης των πολιτών ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, η οποία γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου κάθε έτους, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας ( ΟΤΕ ) Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης οργάνωσε το Σάββατο 8-6-2013  εκδήλωση στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς.

Στους πολίτες που ανταποκρίθηκαν, μικρούς και μεγάλους,   δόθηκαν αρωματικά φυτά και διανεμήθηκε πληροφοριακό υλικό.

Στον χώρο της εκδήλωσης αναρτήθηκαν πίνακες με τοπία-ομορφιές της φύσης από την περιοχή του Κιλκίς. Οι πίνακες διατέθηκαν  από  την Υπεύθυνη της Τουριστικής Προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

 Πολύτιμη υπήρξε η συμμετοχή και συμβολή  του γεωπόνου Βασίλη Ιωαννίδη τόσο στην έκδοση του εντύπου όσο και στην παροχή χρηστικών πληροφοριών και απαντήσεων στα ερωτήματα των πολιτών γύρω από τα αρωματικά – αυτοφυή φυτά της περιοχής.

DSC_0050Εντυπωσιακή στάθηκε η συμμετοχή των μικρών φίλων του περιβάλλοντος στην δημιουργία του ΔΕΝΤΡΟΥ με θέμα  << ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  >> με την βοήθεια των εθελοντών του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Το ΔΣ του ΠΟΚΕ ΟΤΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του για την ενεργή συμμετοχή τους, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης για την άψογη συνεργασία του, την Υπεύθυνη της Τουριστικής Προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για την διάθεση των πινάκων, τον γεωπόνο κ.  Βασίλη Ιωαννίδη για την επιστημονική στήριξη της εκδήλωσης , την δασκάλα της ΣΤ΄ τάξης του Ε’ Δημοτικού Σχολείου, κ. Αφροδίτη Ντίνου, που συνόδευσε τα παιδιά στην εκδήλωση και τους πολίτες  της περιοχής του Κιλκίς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Σχολιάστε