My Twitter Feed

29 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Κι οι περιπατητές ενάντια στη μονάδα -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Διακοπές ρεύματος σε 22 οικισμούς -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τα βρόντηξε ο Γ. Μιχαηλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δήμος Παιονίας: Μην ρυπαίνετε -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Επιχειρήσεις κι αντιμετώπιση κρίσης

2 (7)Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα : « Ενδυνάμωση επιχειρήσεων σε περίοδο κρίσης , Λύσεις – Προτάσεις –Τεχνικές », που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Κιλκίς με την alter-u, τμήμα διοργάνωσης συνεδρίων, master classes, events, της εταιρίας  Κυκλάδες Ο.Ε, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα  «Βασίλης Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου.

Στην ημερίδα αναπτύχθηκαν θέματα όπως οι τρόποι marketing χαμηλού προϋπολογισμού, οι τεχνικές με έμφαση στην χρήση του Διαδικτύου ως αναγκαίου εργαλείου για την προώθηση της επαγγελματικής ταυτότητας, πωλήσεων των προϊόντων κ.α.

tonikidis-iliadisΕπίσης, παρουσιάστηκε η αποτελεσματική χρήση και χειρισμός των social  media, η δημιουργία  site και e shopping, οι νέες μορφές επικοινωνίας και πωλήσεων, που απαιτεί η σύγχρονη αγορά παράλληλα με τις παλιές δοκιμασμένες τεχνικές, καθώς επίσης και  προγράμματα επιδοτήσεων και χρηματοδότησης που υπάρχουν στην τρέχουσα χρονική περίοδο.

Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση, μέσω της οποίας εκφράστηκαν απόψεις και παρατηρήσεις, που λαμβάνονται υπόψη από την διοργανώτρια εταιρία για περαιτέρω συνέχιση της προσπάθειας για προσφορά  αποτελεσματικής βοήθειας των επαγγελματιών, με τους ειδικούς σε θέματα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας.

Στόχος είναι να συνεχιστεί η παροχή υπηρεσιών, σε μία διαδραστική σχέση με τους επαγγελματίες του Κιλκίς, για διαρκή εξέλιξη και επιτυχή λειτουργία των επιχειρήσεων.

Δελτίο τύπου από Επιμελητήριο Κιλκίς

Σχολιάστε