My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχιες του ΓΑΣΚ σε μαραθωνιο

Η μαζικότερη και πιο λαϊκή έκφραση ενός Μαραθωνίου αποτυπώθηκε στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο «Μέγας Αλέξανδρος». Περίπου 5.000 δρομείς όλων των ηλικιών πήραν εκκίνηση σε διαφορετικούς χώρους, αλλά με τον ίδιο στόχο τον τερματισμό, τη δύναμη ψυχής που κινεί ακόμη και απροπόνητα πόδια. Οι δρομείς έφτασαν μπροστά στο Λευκό Πύργο καταχειροκροτούμενοι από πάρα πολλούς Θεσσαλονικείς που απλώθηκαν στην παραλία της πόλης προκειμένου να δουν από κοντά την προσπάθεια.

Είναι αλήθεια πως φέτος το γεγονός είχε  προβληθεί πάρα πολύ στην τοπική κοινωνία και ο κόσμος βγήκε να χειροκροτήσει τους αθλητές τόσο στις κατοικημένες περιοχές κατά μήκος της μαραθώνιας διαδρομής όσο και στον τερματισμό.

Περισσότερα από 1.500 παιδιά ξεκίνησαν από την πλατεία Αριστοτέλους και τερμάτισαν μπροστά στο Λευκό Πύργο, κερδίζοντας ένα δεντράκι, συμβολικό δώρο για ένα καλύτερο περιβάλλον, απολαμβάνοντας μαζί με τους γονείς τους τα οφέλη του αθλητισμού, όταν στον τερματισμό αποτυπώνονταν στα πρόσωπα, το πάθος από την χαρά της συμμετοχής.

Στον αγώνα αυτό ήρθε και η πρώτη μεγάλη επιτυχία για τον ΓΑΣ Κιλκίς με την 12χρονη Ραχήλ Νικολαίδου να κερδίζει την πρώτη θέση στην κατηγορία των κοριτσιών, επαναλαμβάνοντας  την επιτυχία της Ελένης Κωνσταντινίδου που είχε κερδίσει τον ίδιο αγώνα πέρυσι. Στον αγώνα αυτό έλαβαν μαζικά μέρος και οι ακαδημίες στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς με περισσότερα από είκοσι αγόρια και κορίτσια τα οποία χάρηκαν τον αγώνα τερματίζοντας όλα.

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και  στα 10χλμ  με τη συμμετοχή 1.200 αλλά και πολλούς καλούς αθλητές να δοκιμάζουν την αντοχή τους στην απόσταση και τον πρωταθλητή και καταξιωμένο πλέον στον χώρο των αποστάσεων Γιάννη Παπαδόπουλο να τερματίζει στην 2η θέση της γενικής κατάταξης, με επίδοση  31:56 που είναι και προσωπικό του ρεκόρ .

Οι ευχάριστες εκπλήξεις από τους αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς είχαν συνέχεια και στο δρόμο των 5χλμ , τον αγώνα δηλαδή με τη  μαζικότερη συμμετοχή με τον 15χρονο Αιμίλιο Μαβίδη να τερματίζει στην 7η θέση της γενικής κατάταξης και στην 2η της κατηγορίας του (15-18 ετών) με την θαυμάσια επίδοση 17΄38 η οποία είναι φυσικά και καλύτερη ατομική του.

    ΟΙ θαυμάσιες εμφανίσεις των δρομέων του ΓΑΣ Κιλκίς συνεχίστηκαν και στον Μαραθώνιο με τον Αντώνη Σαρίδη να τερματίζει στην 270η θέση της γενικής κατάταξης με επίδοση 3 ώρες 49’51 σημειώνοντας τον πιο γρήγορο τερματισμό της αθλητικής του σταδιοδρομίας.

    Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε και φιλοξένησε για 7η χρονιά το Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο «ΜΕΓΑΣ Αλέξανδρος», αγκαλιάζοντας την προσπάθεια της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα , στην οποία συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Νίκος Σερασκέρης, με τη διπλή ιδιότητα του αθλητικού παράγοντα και του εκπροσώπου του Δήμου Κιλκίς.

    Η Οργανωτική Επιτροπή εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους τους εργαζόμενους, εθελοντές, χορηγούς, προμηθευτές που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσε η σημερινή διοργάνωση να έχει τέτοια επιτυχία.

Σχολιάστε