My Twitter Feed

8 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σύσκεψη για τις πυρκαγιές -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

ΚΚΕ: Η επίσκεψη Στολτίδη σε Κιλκίς -

Πέμπτη, 7 Απριλίου, 2022

Πορεία ενάντια στην ακρίβεια -

Πέμπτη, 7 Απριλίου, 2022

Αποχή και δικηγόρων του Κιλκίς -

Τετάρτη, 6 Απριλίου, 2022

Τι λέει η ΕΠΣΚ για τον επίμαχο αγώνα -

Τετάρτη, 6 Απριλίου, 2022

Aναστάτωση στους ανασφάλιστους -

Τετάρτη, 6 Απριλίου, 2022

Τραγικό δυστύχημα στο Λιμνότοπο -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Ενίσχυση 45 εκ. για τις ζωοτροφές -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Επιστολή για ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Για το θέμα της αναστολής εργασίας ανεμβολίαστων υγειονομικών, λάβαμε από την νοσηλεύτρια σε αναστολή εργασίας του Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Κιλκίς, Παρασκευή Θ. Κουραλίδου, την ακόλουθη επιστολή:

“Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας σήμερα στις 7 Απριλίου 2022, επιθυμώ να σας επιστήσω την προσοχή σε ένα ζωτικής σημασίας, για την πορεία της Δημοκρατίας στη χώρα μας, γεγονός.

Γεγονός που συγκαλύπτεται και αποσιωπάται επιμελώς από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Από τις 16 Αυγούστου 2021 και 1 Σεπτεμβρίου του 2021 τεθήκαμε σε αναστολή εργασίας, με τον κατάπτυστο νόμο 4820 του 2021 της υποχρέωσης σε εμβολιασμό , χιλιάδες εργαζόμενοι σε κοινωνικές δομές, νοσοκομεία,κέντρα υγείας, οίκους ευγηρίας, ιδιώτες ιατροί και σε πολλούς άλλους τομείς εργασίας. Σήμερα βρισκόμαστε συνολικά σε αναστολή πάνω από 20000 εργαζόμενοι. Ο νόμος αυτός ισχύει κατά παρέκκλιση κάθε άλλου νόμου ή διάταξης με αποτέλεσμα να μην παίρνουμε ούτε ένα ευρώ μισθό και να απαγορεύεται επίσης να εργαστούμε οπουδήποτε αλλού. Αν ένας δημόσιος υπάλληλος διαπράξει έγκλημα παίρνει το 50% του μισθού του. Είναι επομένως ολοφάνερο ότι εκβιαζόμαστε με σκοπό είτε να δεχτούμε στο σώμα μας κάτι που δεν επιθυμούμε είτε να πεθάνουμε από ασιτία!

Με την παράταση των αναστολών μέχρι τέλους του 2022 καταλαβαίνουμε όλοι ότι το θέμα της πανδημίας από υγειονομικό μεταβάλλεται σε πολιτικό. Με πολιτική βούληση παρατείνονται οι αναστολές μας γιατί πλέον αποδεδειγμένα μετά την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων που διαφεύγουν της μετάλλαξης όμικρον, η οποία προκαλεί και πιο ελαφριά νόσηση ακόμη και από την κοινή γρίπη, δεν έχει καμία βάσιμη υγειονομική αναγκαιότητα η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό. Εξάλλου είναι γνωστό πανελλαδικά ότι εμβολιασμένοι συνάδελφοί μας νοσούν και μεταδίδουν.

Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται πέντε συνάδελφοί μας έξω από το υπουργείο υγείας, οι οποίοι διανύουν την 18η ημέρα απεργίας πείνας!

Ο υπουργός Πλεύρης και η υφυπουργός Γκάγκα τους προσπερνούν καθημερινά και τους αγνοούν! Με κίνδυνο της ζωής τους αυτοί οι πέντε Έλληνες πολίτες που άλλοτε ήταν ήρωες και τους χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια, αγωνίζονται για την Δημοκρατία και την Ελευθερία όλων μας!

Είναι επιτακτική ανάγκη να αφυπνιστεί επιτέλους ο Έλληνας!

Είναι επιτακτική ανάγκη να αγωνιστεί για την Ελευθερία του που τεχνηέντως περιορίζεται, να δει την Αλήθεια απαλλαγμένος από διαχωρισμούς και διχόνιες. Εμβολιασμένοι και μη δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα γιατί είναι απλά θέμα επιλογής και όχι επιβολής.

Δεν υπάρχει υγεία χωρίς Ελευθερία, δεν υπάρχει παιδεία χωρίς Ελευθερία, δεν μπορεί να υπάρξει κανένα αυτονόητο αγαθό χωρίς Ελευθερία! Την Ελευθερία μας την έχουμε από τον Θεό από τη στιγμή που γεννιόμαστε και δεν μπορεί κανείς να μας την πάρει!

Σας παρακαλώ λοιπόν να μην αγνοήσετε το μήνυμα αυτό και να ασχοληθείτε δημοσιογραφικά με αυτό το σοβαρότατο κοινωνικό θέμα.

Κινδυνεύουν να πεθάνουν πέντε Άνθρωποι μπροστά στο υπουργείο υγείας. Η κοινωνία πρέπει να μάθει…”

Σχολιάστε