My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επισκεψη φανταρων στο Ειδικο Σχολειο

Αξιωματικοί και στρατιώτες από τις δυο μονάδες της Αργυρούπολης – Κιλκίς 596 Α/Μ ΤΠ και 116 Α/Μ ΜΠΠ βρέθηκαν κοντά στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς και μοίρασαν χαμόγελα, γλυκά και μουσικές. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, ενημερώθηκαν για τα προγράμματα και είπαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγού μαζί με τους μαθητές.

Με την ευκαιρία, οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον Ταξίαρχο της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας «Πόντος» κ. Καββαδία Χρήστο, τους διοικητές της 596 Α/Μ ΤΠ Ανχη (ΠΖ) κ. Μοδίτση Κωνσταντίνο, και της 116 Α/Μ ΜΠΠ Ανχη (ΠΒ) κ. Παράσχο Νικόλαο, τους αξιωματικούς και τους οπλίτες των στρατιωτικών μονάδων για την ηθική και υλική υποστήριξη που προσφέρουν στο σχολείο.
Επίσης ευχαριστούν τους Προσκόπους Κιλκίς για την εθελοντική προσφορά τους, την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς κ. Ποζίδου Βούλα, τα Δημοτικά Σχολεία του νομού Κιλκίς για τη συνεργασία τους και όλους τους πολίτες που ενθαρρύνουν, συμπαραστέκονται και βοηθούν κάθε προσπάθεια των μαθητών και εκπαιδευτικών του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς.

Σχολιάστε