My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Επαφές για προσφυγικό και άλλα

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, ο δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης,  πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων που αφορούν φλέγοντα ζητήματα του δήμου.

gountenoudis-kede2Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών, Γκουγκουλή Ανδρέα, στον οποίο ο κ. Γκουντενούδης εξέθεσε το πρόβλημα με τις θεομηνίες και τις πλημμύρες που έθεσαν την Παιονία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθότι είχαμε εκτεταμένες ζημιές και φθορές του οδικού και αγροτικού δικτύου.

Επίσης συζητήθηκαν, η αντικατάσταση του δημοτικού στόλου οχημάτων, και το πρόβλημα των ανείσπρακτων προστίμων που αφορούν σε παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στην ΠΑΘΕ.

Στη συνέχεια, ο κ. Γκουντενούδης είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής, Βασίλειο Παπαδόπουλο, για τις εξελίξεις στο προσφυγικό, με τον γ. γραμματέα να δεσμεύεται για οικονομική ενίσχυση του δήμου ώστε να ανταπεξέλθει σε επίπεδο καθαριότητας και φροντίδας της περιοχής της Ειδομένης.

Την Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, από το βήμα της συνεδρίασης της ΚΕΔΕ, ο δήμαρχος Παιονίας, ενημέρωσε του δημάρχους της χώρας για την έκρυθμη κατάσταση στην Ειδομένη και έλαβε δεσμεύσεις από το σώμα για στήριξη της Παιονίας σε κάθε επίπεδο.

Πηγή: Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

Σχολιάστε