My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επίσκεψη του ΕΕΚ στη ΒΙΠΕ Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, Ιωαννίδης Γεώργιος, μαζί με μέλη της διοίκησης κατά την επίσκεψή τους στην ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου, συναντήθηκαν και ενημερώθηκαν κατ’ αρχήν από στελέχη της Δ/σης της Βιομηχανικής περιοχής για την εξέλιξη των θεμάτων – προβλημάτων, όπως αυτά διατυπώθηκαν πριν ένα χρόνο σε υπόμνημά τους και αφορούν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της περιοχής (προσέλευση νέων επενδύσεων και λειτουργικά υποστηρίγματα στις υφιστάμενες).

Ο κ. Ιωαννίδης διαβεβαίωσε την ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. πως το Εργατικό Κέντρο θα είναι υποστηρικτής για ενέργειες που με ευθύνη της Κεντρικής Δ/σης και των τοπικών αρχών δεν προχωράνε αποφάσεις και έργα που θα δυναμώσουν την περιοχή επιχειρηματικά, θα δώσουν νέες θέσεις απασχόλησης και θα αυξήσουν το βιοτικό επίπεδο του τόπου μας.

Στην συνέχεια επισκέφτηκαν εργασιακούς χώρους και συζήτησαν με εργαζόμενους και Διευθυντικά στελέχη για τις εργασιακές σχέσεις και τις συνέπειες της κρίσης από τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόστηκαν για πολλά χρόνια.

Με τις ευχές για καλά Χριστούγεννα τα μέλη της Δ/σης ευχήθηκαν για την νέα χρονιά να μην υπάρξει συνέχεια της λιτότητας, να αυξηθούν τα μεροκάματα, αλλά και οι νέες θέσεις απασχόλησης.

Δελτίο τύπου Εργατικού Κέντρου Κιλκίς

Σχολιάστε