My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξώδικο Τ. Παπαγεωργίου προς Χρ. Πάχτα

paxtasΗ εξώδικη διαμαρτυρία επιδόθηκε στον Χρήστο Πάχτα χθες,  Παρασκευή 22 Μαρτίου. Οι επίμαχες δηλώσεις στο 5:20 του βίντεο.

Eνώπιον παντός αρμόδιου δικαστηρίου και αρχής

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Του:

Τόλη Παπαγεωργίου του Μιχαήλ, κατοίκου Ιερισσού, προέδρου του Δ.Σ. του σωματείου “Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων” και νομίμου εκπροσώπου του.

Προς:

Τον Χρήστο Πάχτα, Δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Δημοτικό κατάστημα Αρναίας

Ιερισσός,15 Μαρτίου 2013

Κύριε Πάχτα,

Την Δευτέρα 11 Μαρτίου ήσασταν προσκεκλημένος να μιλήσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, στην ειδική συνεδρίαση με με θέμα την ενημέρωση του Δ.Σ σχετικά με την επένδυση χρυσού της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός” στη Χαλκιδική.

Σε δηλώσεις σας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν από τη συνεδρίαση, είπατε μεταξύ άλλων τα εξής:

Δυστυχώς στην περιοχή μας το θέμα της επένδυσης δεν παίζεται με καθαρά όρους προστασίας του περιβάλλοντος και καθαρά όρους επιστήμης. Παίζεται με όρους πολιτικής, υπάρχει σύγκρουση πολιτικών συμφερόντων, με όρους παραπολιτικής που είναι ακόμα χειρότερο και ακόμα χειρότερο με όρους οικονομικού ανταγωνισμού και σύγκρουσης οικονομικών συμφερόντων.

Δεν είναι τυχαίο, να σας πω ένα και μόνο παράδειγμα, ότι τώρα που φτιάχνουμε τη νέα ιστοσελίδα του του Δήμου για την τουριστική προβολή του Δήμου μας, ανακαλύψαμε ότι το λεγόμενο “Antigold-Παρατηρητήριο” χρηματοδοτείται από μια ξένη εταιρεία Λιβεριανών συμφερόντων εδώ και πολύ καιρό με 1.500 ευρώ το μήνα. Δηλαδή κάποιος πληρώνει 1.500 ευρώ το μήνα στη Google ώστε κοιτώντας στη λέξη “χρυσός στη Χαλκιδική” να βγαίνει το “Antigold-Παρατηρητήριο” πρώτο στην εικόνα”.

Οι δηλώσεις σας έγιναν ενώπιον του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού ΕΤ-3 και άλλων, ιδιωτικών σταθμών, ενώ κυκλοφόρησαν ευρύτατα και στο διαδίκτυο. Λόγω του πανελλήνιου αλλά και διεθνούς τεράστιου ενδιαφέροντος για το θέμα της επένδυσης χρυσού στη Χαλκιδική και της πρωτοφανούς τρομοκρατικής επίθεσης του Κράτους για καταστολή των αντιδράσεων των κατοίκων της περιοχής στην πραγματοποίησή της, το βίντεο με τις δηλώσεις σας είδαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ενώ η φήμη που διασπείρατε διαδόθηκε ακόμα ευρύτερα.

Το “Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων” και προσωπικά ο υπογράφων αγωνιζόμαστε εδώ και πάνω από δέκα χρόνια για την ενημέρωση των πολιτών για τις καταστροφικές επιπτώσεις της συγκεκριμένης επένδυσης και αυτού του είδους των επενδύσεων γενικότερα στο περιβάλλον, τη ζωή και την υγεία των πολιτών. Το ιστολόγιο antigoldgreece-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ είναι στην κορυφή της επισκεψιμότητας για θέματα μεταλλευτικών επενδύσεων στην Ελλάδα και ειδικά για την “επένδυση χρυσού” στη Χαλκιδική και αυτός είναι ο λόγος που εμφανίζεται πρώτο στα αποτελέσματα των σχετικών αναζητήσεων. Οι στόχοι του “Παρατηρητηρίου” και του αντίστοιχου ιστολογίου είναι απολύτως σαφείς και διαφανείς και έχουν αναγνωριστεί και από την Πολιτεία που, όπως καταγράφεται στο κείμενο απόφασης της Ευρωπαϊκής Eπιτροπής της 23-2-2011 σχετικά με την κρατική ενίσχυση υπέρ της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, έχει δηλώσει ότι “απώτερος στόχος του Παρατηρητηρίου είναι η προστασία του περιβάλλοντος”.

Eπειδή οι ανωτέρω ισχυρισμοί είναι απολύτως ψευδείς και συκοφαντικοί και σπιλώνουν βάναυσα την ακεραιότητα και την προσφορά μας, παρουσιάζοντας το “Παρατηρητήριο” ως ένα πληρωμένο όργανο σκοτεινών οικονομικών συμφερόντων.

Επειδή με τους ανωτέρω ισχυρισμούς πλήττεται το κύρος και η αξιοπιστία του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ που έχει κερδηθεί με επίπονη προσπάθεια περισσότερων από 10 ετών.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ:

Διαμαρτύρομαι για την παράνομη, ανέντιμη και ανήθικη συμπεριφορά σας και σας καλώ όπως εντός τριών (3) ημερών:

  1. Μου παραδώσετε το σύνολο των στοιχείων και της πληροφόρησης που μετά από την από μέρους σας πλήρη τεκμηρίωση της ακρίβειάς τους, σας επέτρεψαν να προβείτε στην ανωτέρω δήλωση.

  2. Εαν δεν μου προσκομίσετε τα στοιχεία, τις πληροφορίες και την πλήρη τεκμηρίωση της δήλωσής σας, σας καλώ εντός τριων (3) ημερών να ζητήσετε ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΕΓΓΡΑΦΩΣ και με εμφάνισή σας στο αυτό τηλεοπτικό μέσο στο οποίο έγινε η δήλωση, και να δηλώσετε επίσης ότι ενεργήσατε ανήθικα..

Άλλως και σε αντίθετη περίπτωση, σας δηλώνω ότι θα προσφύγ ενώπιον των αρμόδιων αρχών και των δικαστηρίων προκειμένου να προστατεύσουμε την τιμή και την υπόληψή μας διεκδικώντας παράλληλα και τη νόμιμη αποζημίωση.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα και εμπρόθεσμα την παρούσα προς όποιον αυτή απευθύνεται προς γνώση του και για τις έννομες συνέπειες, αντιγράφοντας εξ’ολοκλήρου το περιεχόμενο αυτής στην εκθεση επιδόσεως του.

Ο εξωδίκως διαμαρτυρόμενος

Τόλης Παπαγεωργίου

Πρόεδρος του Δ.Σ.

antigoldgreece.wordpress.com

Σχολιάστε