My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εξι συλληψεις γι` αποδοκιμασιες σε Παπουλια

Εξι άτομα συνελήφθησαν για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας και πολιτικών που τον συνόδευαν κατά τη διάρκεια του αγιασμού των υδάτων σήμερα στη Χαλκίδα. Πρόκειται για τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, που αρχικά προσήχθησαν και στη συνέχεια, με εντολή του εισαγγελέα Χαλκίδας, κρατήθηκαν για να να οδηγηθούν ενώπιόν του, κατηγορούμενοι για “προσβολή κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας”.

Στην τελετή, πολίτες φώναξαν στον κ. Παπούλια να παραιτηθεί, ενώ κάποιοι τον απεκάλεσαν “προδότη”. Ταυτόχρονα, αποδοκιμάστηκαν και άλλοι επίσημοι μεταξύ των οποίων και υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης. Ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν “να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί”, ενώ φώναζαν συνθήματα όπως η “χούντα δεν τελείωσε το 73”. Μετά το τέλος της τελετής, τόσο ο κ. Παπούλιας, όσο και οι υπόλοιποι επίσημοι, αποχώρησαν χωρίς δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

Μεμονωμένα περιστατικά έντασης και διαμαρτυριών κατά πολιτικών σημειώθηκαν επίσης στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, παραυρέθηκε στον Πειραιά, δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες από μερίδα συγκεντρωμένων. Στην Αθήνα, η υπουργός Παιδείας  Άννα Διαμαντοπούλου αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στη Δεξαμενή για τον Αγιασμό. Στη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Μαγκριώτης, αλλά και άλλοι πολιτικοί που βρέθηκαν στον Αγιασμό των υδάτων τα άκουσαν για την κυβερνητική πολιτική και όχι μόνο, τόσο την ώρα που έφταναν στο χώρο της τελετής όσο και κατά την αποχώρηση.

Στο στόχαστρο των αγανακτισμένων πολιτών βρέθηκε κι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. “Που είναι η εκκλησία στην κρίση” φώναζε ο κόσμος, ενώ πρώην εργαζόμενοι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας, ζήτησαν να γίνουν εργοστάσια και να φύγει η ανεργία.

Σχολιάστε