My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξιχνιάστηκαν οκτώ διαρρήξεις Ι.Χ. στο Κιλκίς

*Εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων οχημάτων στο Κιλκίς. Συνελήφθη ένας ημεδαπός 38 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης των κλοπών και των διαρρήξεων οχημάτων κατά την τελευταία εβδομάδα του τρέχοντος μήνα. Επιπλέον συνελήφθη και ένας ημεδαπός 27 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς εξιχνιάστηκαν οκτώ  περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων οχημάτων στην πόλη του Κιλκίς, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά την τελευταία εβδομάδα του τρέχοντος μήνα.

Αρχικά, τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς ένας ημεδαπός 38 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Στη συνέχεια ο 38χρονος συνελήφθη εκ νέου το μεσημέρι της ίδιας μέρας, διότι τις βραδυνές ώρες της προηγούμενης διέρρηξε δύο Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα και ένα Ι.Χ. φορτηγό, σπάζοντας τα κρύσταλλα τους, και αφαίρεσε διάφορα τιμαλφή.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης άλλων τεσσάρων περιπτώσεων διαρρήξεων οχημάτων (ενός Ι.Χ. Επιβατηγού, ενός Δ.Χ. Φορτηγού και δύο Ι.Χ. Φορτηγών αυτοκινήτων) που διαπράχθηκαν τις βραδυνές ώρες κατά το χρονικό διάστημα 18 έως 22.11.2012 αφαιρώντας χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Ακολούθως, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 38χρονος διέθεσε σε έναν 27χρονο ημεδαπό έναν πλοηγό οδήγησης (GPS) που είχε αφαιρέσει από το Ι.Χ.  ενός 52χρονου τις βραδυνές ώρες της 23ης Νεομβρίου. Στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν GPS και ο προαναφερόμενος συνελήφθη.

Επίσης, σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,5 ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής.

Σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ σε βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργήθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

 

Σχολιάστε