My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξαιρετική η παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς

*Στους αγώνες κλειστού στίβου Ακαδημιών στις Σέρρες.

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχαν οι αγώνες στίβου για μικρές κατηγορίες αθλητών και αθλητριών στο κλειστό προπονητήριο των Σερρών που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας & Θράκης το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

Ήταν μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού για τους μικρούς αθλητές , αφού πάνω από 400 αθλητές ηλικίας 9-13 ετών από περισσότερους από τριάντα συλλόγους πήραν μέρος στην ημερίδα στίβου, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία στο προπονητήριο των γονιών και φίλων του κλασικού αθλητισμού.

Η αποστολή του ΓΑΣ Κιλκίς ήταν πραγματικά εξαιρετική. Δώδεκα αθλητές και αθλήτριες με επικεφαλής τον Πρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Λαπατίνα , αλλά και γονείς και φίλους του τμήματος στίβου και με τους προπονητές και προπονήτριες της ομάδας βρέθηκαν στο στάδιο συμμετέχοντας στην μεγάλη αθλητική γιορτή.

Τα επιμέρους αποτελέσματα έχουν μικρή σημασία μπροστά στο μεγαλείο του κλασσικού αθλητισμού και στη χαρά της συμμετοχής σε τέτοιου επιπέδου αγώνες, αφού ο κύριος σκοπός των αγώνων εξυπηρετήθηκε στο μέγιστο βαθμό.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων & Παγκορασίδων Β (γεννημένοι 2005-2006) αγωνίστηκαν στα αγόρια οι Νίκος Ευθυμίου στο άλμα σε μήκος και ο Αλέξανδρος Κατσαρώνας στα 60 μ και στα κορίτσια οι Κωνσταντίνα Κούρλη , Βασιλική Καραμανίδου, Θεοδώρα Λαζαρίδου στα 60 μ και η Σοφία Παπαδοπούλου στο μήκος.

Στην κατηγορία των Μίνι (γεννημένοι 2007 -2009) πρωταγωνίστησαν οι Σάββας Χνιτίδης , Γιάννης Μαρκόπουλος , Γιώργος Ευθυμίου , Αννυ Αλέρου , Ραφαηλία Κοκκινίδου και Μαριαλένα Ιορδανίδου στα 50 μ.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά σε κάθε ένα ξεχωριστά από τα παιδιά του συλλόγου που αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό και με αθλητικό πνεύμα κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων όπως και στους προπονητές των Ακαδημιών και των Τμημάτων υποδομής του ΓΑΣ Κιλκίς Μαρίνα Κανελιά και Γιώργο Αλτιπαρμακίδη, για την πραγματικά υποδειγματική δουλειά που γίνεται σε κάθε τομέα στις μικρές ηλικίες.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς ευχαριστεί τους εξαιρετικούς γονείς και φίλους των αθλητών του που για ακόμη μια φορά βρέθηκαν δίπλα στο Τμήμα και την οικογένεια του στίβου .

Με τρεις αθλητές στο Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου στα Τρίκαλα

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές Πηγής Τρικάλων, θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου για το 2018 με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών, των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων από όλα τα σωματεία της δύναμης του ΣΕΓΑΣ .

Το Τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς θα συμμετέχει, για ακόμη μία χρονιά , στη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση με τρεις αθλητές στην κατηγορία των Παίδων. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Αλερού , Δημήτρη Καραμανίδη και Χαρίλαο Παπαδόπουλο, που ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό στην κορυφαία Ελληνική διοργάνωση ανωμάλου δρόμου.

Την αποστολή στους αγώνες θα συνοδέψουν ο Αντιπρόεδρος του ΓΑΣΚ Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο προπονητής Κωνσταντίνος Μηναρετζής , ενώ την μέρα του αγώνα αναμένεται να βρεθούν στα Τρίκαλα γονείς και φίλοι των αθλητών για να ενισχύσουν την προσπάθεια τους.

Σχολιάστε