My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Εξαιρετικές εμφανίσεις μελών του ΣΔΥΚ

*Σε Σέρρες, Βεργίνα, Θεσσαλονίκη και Έδεσσα.

Στις Σέρρες είχαμε τον   Lailias Mountain Running  με δύο διαδρομές 27 και 12 χλμ
Στην πρώτη διαδρομη των 27 χιλ. με 1.500 μ. υψομετρική, έτρεξε ο Γιάννης Γάγος ο οποίος τερμάτισε τρίτος στην ηλικιακή κατηγορία του και ο Σταύρος Αλέξογλου τερματίζοντας με πολύ καλό χρόνο. Στα 12 χιλ. με 500 μ. υψομετρική διαφορά, συμμετείχε ο Άγγελος Αμανατίδης που για άλλη μια φορά, πάρα τα ευτράπελα που του έτυχαν, τερμάτισε 1ος Γενικής Κατάταξης με χρόνο 57 ”.Ένας αθλητής με φοβερό πείσμα, δύναμη και ταχύτητα που συνεχίζει σταθερά τις πολύ καλές εμφανίσεις και αποτελεί το «δυνατό χαρτί» του συλλόγου.

Ο Edessa 606 Trail είναι ένα event ορεινού τρεξίματος 18 περίπου χιλ. , που διεξήχθη για πρώτη χρονιά στην περιαστική δασική περιοχή του ομώνυμου λόφου 606, με σκοπό να αποτελέσει ένα αθλοτουριστικό γεγονός για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής.
Η διαδρομή εξαιρετική και οι Φωφώ Ζαμπέλη, Μπάμπης Μακρίδης, Γιώργος Σιώτης, Διονύσης Λιάκος, Γιάννης Μακρυσόπουλος και Χρήστος Ζαφειρόπουλος με τον γιο του Ιωσήφ Ζαφειρόπουλο, απόλαυσαν την   διαδρομή η οποία περνούσε από τον αρχαιολογικό χώρο, τους καταρράκτες και το ύψωμα 606 χαρίζοντας υπέροχες εικόνες στους συμμετέχοντες. Η ομάδα του ΣΔΥΚ γεμάτη κέφι ζωντάνια και ενέργεια κατέλαβε την πρώτη θέση στο ομαδικό.
Ιδιαίτερη αναφορά στον Τάσο Δραγανίδη από τον Εύαθλο Πολυκάστρου, που κατέλαβε την 1η θέση ηλικιακής κατηγορίας.

Συμμετείχε επίσης ο Παμπουχίδης Ηρακλής από τον ΟΣΠΕΓ.

Και στη Βεργίνα είχαμε άλλες δύο συμμετοχές  στον 3ο Δρόμο των Ανακτόρων. Ο Γιώργος Σταμπουλής στα 12 χιλ. 3ος στην κατηγορία του με χρόνο 1 ώρα και 17 λεπτά και ο Στέλιος Δελόγλου επίσης 3ος στην κατηγορία του στην δεύτερη διαδρομή των 8,4 χιλ.

Στη Θεσσαλονίκη και πάλι ο Σταύρος Κατσαρώνας με τον Δημήτρη Ναλμπάντη βρέθηκαν στο Solidarity Trail 2019. Έναν αγώνας 10 χιλ. που διεξάγεται στους δασικούς δρόμους του Σέιχ Σου στα πλαίσια καμπάνιας για τη συγκέντρωση χρημάτων για δωρεά μοτοσυκλέτας στο τμήμα ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης. Ένας αγώνας που συνδυάζει την αγάπη προς τη φύση και τη φροντίδα του δάσους, προάγει τα ωφέλη της άσκησης και διαδίδει τη δύναμη της αλληλεγγύης στην πράξη.

Στη Θεσσαλονίκη είχαμε  τον Αγώνα Δρόμου 10 χιλ. “Τρέχω για τα Στρατόπεδα”. Φέτος σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ενημέρωση-ευαισθητοποίηση-κινητοποίηση των πολιτών , για το έργο του Συλλόγου ΛΑΜΨΗ και σε μία τέτοια προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε συμμετοχή. Μπράβο στο μέλος μας Παναγιώτη Μπουδούρη που συμμετείχε εκεί.

Σχολιάστε