My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Εν κρυπτώ” για τα νοσοκομεία

Σύσκεψη για το θέμα των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας συγκαλείται την ερχόμενη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Παιονίας, με συμμετοχή της «πέτρας του σκανδάλου», διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Θρασύβουλου Βεντούρη.

nosokomeio-goumenissasΠρόκειται, όμως, για μια συνάντηση παραγόντων που δημιουργεί σφοδρές αντιδράσεις καθότι γίνεται σχεδόν εν κρυπτώ για ένα θέμα που βοά η κοινωνία και κυρίως χωρίς να κληθούν εκπρόσωποι των εργαζομένων στα νοσοκομεία μας, ιατρικού και υπόλοιπου προσωπικού.

Για την σύγκλιση της σύσκεψης δεν έχει υπάρξει μέχρι αυτήν την ώρα (μεσημέρι Σαββάτου) καμιά δημόσια ανακοίνωση, με την πλευρά Βεντούρη να διαρρέει ότι προσκαλείται απ` τους παράγοντες του Κιλκίς και ιδιαίτερα απ` τον δήμαρχο Παιονίας, Χρ. Γκουντενούδη.

Όπως είναι φανερό, τη συνάντηση δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ενώ οι σφοδρές αντιδράσεις προέρχονται απ` τα σωματεία εργαζομένων στα δυο νοσοκομεία του νομού μας, για τη μη πρόσκληση των προέδρων τους!

Να τονιστεί ότι ιδιαίτερα για το ιατρικό προσωπικό κρίθηκε σκόπιμο να το εκπροσωπήσει μόνο ο γιατρός του Νοσοκομείου Γουμένισσας, Νίκος Καπουτσής, ενώ δεν προσκλήθηκε εκπρόσωπος της ΕΝΙΚ.

Ιδιαίτερη δυσαρέσκεια εκφράζεται απ` το χώρο του ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, καθότι δεν θα υπάρξει και δική του εκπροσώπηση, παρά το γεγονός ότι με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ανέδειξε πρώτο το θέμα της σχεδιαζόμενης απ` τον κ. Βεντούρη υποβάθμισης των νοσοκομείων μας, έως και κλεισίματος αυτού της Γουμένισσας. Παράλληλα, δεν εκλήθησαν κι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων

Στη συνάντηση προσκλήθηκαν οι βουλευτές του νομού, ο διοικητής των νοσοκομείων, αλλά  κι ο μητροπολίτης Γουμένισσας.

“Κλειστές πόρτες σημαίνουν κλειστά νοσοκομεία”

Την αγανάκτησή του για τον αποκλεισμό των εκπροσώπων των εργαζομένων στα νοσοκομεία, απ` τη σύσκεψη της Δευτέρας, εξέφρασε με δηλώσεις του στο ΚΙΛΚΙΣ24, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και γραμματέας του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς, Αχιλλέας Καλεμκερίδης.

“Με τη στάση τους αυτή απαξιώνουν τους εργαζόμενους, που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της λειτουργίας των νοσοκομείων μας. Κλειστές πόρτες σε συσκέψεις για τόσο θεμελιώδη ζητήματα σημαίνουν κλειστά νοσοκομεία στο μέλλον. Οι εργαζόμενοι και ολόκληρη η τοπική κοινωνία δεν θα δεχτούν τετελεσμένα σαν αυτά που σχεδιάζονται πίσω από κλειστά  γραφεία”, τόνισε ο κ. Καλεμκερίδης.

Σχόλια
One Response to ““Εν κρυπτώ” για τα νοσοκομεία”
  1. Ο/Η goumenissa city λέει:

    Εσύ Ειρήνη να μην πας στη συνάντηση. Μην νομιμοποιείς αυτούς με την παρουσία σου.Βγες και κατάγγειλε τους

Σχολιάστε