My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

«Ενωμένοι θα πετύχουμε πολλά»!

triantafyllidis-kilkisiakosΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ

Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί ο Νίκος Τριανταφυλλίδης. Βέβαια ο 21χρονος μέσος του Κιλκισιακού αν και νεαρός σε ηλικία έχει φτάσει μέχρι και την Super League, και φέτος όπως λέει και ο ίδιος θέλει να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τον Κιλκισιακό.

Ποιος είναι

Γεννημένος στις 31 Οκτωβρίου του 1992 από νεαρή ηλικία ο Τριανταφυλλίδης έδειξε την κλίση του στο ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε από το 1999 να αγωνίζεται στον Αλέξανδρο Κιλκίς, και φυσικά αποτελούσε και μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς και έτσι ήταν συχνές οι κλήσεις στην Εθνική Παίδων.

Την περίοδο 2008-2009 αγωνίστηκε στην Κ17 του ΠΑΟΚ, με τον Πανθρακικό το 2009 να τον αποκτά και να αγωνίζεται βασικός σε όλους τους αγώνες. Ο Πανθρακικός το 2010 του προσέφερε επαγγελματικό συμβόλαιο και έπαιξε σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και σε παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Τον Γενάρη του 2012 ο Σούλης Παπαδόπουλος τον πήρε στον Ηρακλή όπου είχε 9 συμμετοχές. Η Βέροια το καλοκαίρι του 12 τον έδωσε δανεικό στον Βατανιακό και από τον Γενάρη είναι μέλος του Κιλκισιακού στον οποίο θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

τριανταφυλλιδης 2-Νίκο πως βλέπεις τις μέχρι τώρα κινήσεις του Κιλκισιακού;

«Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά, με μεγαλύτερο μπάτζετ, ενώ μέχρι τώρα το έμψυχο δυναμικό είναι πολύ καλύτερο από πέρσι και περιμένουμε και τις άλλες προσθήκες ούτως ώστε να φτιάξουμε ένα ισχυρό σύνολο».

-Τι σε έκανε να μείνεις στον Κιλκισιακό; Γιατί είχες προτάσεις και από άλλες ομάδες.

« Εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή τους ανθρώπους του Κιλκισιακού, διότι με πίστεψαν, έδειξαν το πόσο πολύ με θέλουνε στην ομάδα και πιστεύω πως θα καθιερωθώ σαν βασικός».

-Ποιο θα είναι το κλειδί για να πραγματοποιηθεί ο στόχος που έχετε βάλει για φέτος;

« Το κλειδί θα είναι να υπάρξει καλό κλίμα μέσα στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια από την διοίκηση μέχρι τον φροντιστή της ομάδας. Αν το καταφέρουμε αυτό μπορούμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Β΄ Εθνική».

-Εσύ είσαι παίκτης ομάδας καθώς πέρσι σε είδαμε να αγωνίζεσαι σε αρκετές διαφορετικές θέσεις.

«Ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να γνωρίζει όλες τις θέσεις μέσα στο γήπεδο και να υπακούει τον προπονητή του. Η πειθαρχία πάνω από όλα!»

-Είσαι έτοιμος για την πρώτη προπόνηση της Δευτέρας;

«Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε! Θα συναντήσω τους παλιούς και τους νέους μου συμπαίκτες μετά από καιρό. Επιτέλους η ομάδα πατάει γερά στα πόδια της, θέτοντας ισχυρές βάσεις από νωρίς».

-Ποιο είναι το δικό σου όνειρο;

«¨Το όνειρό μου είναι φυσικά όχι μόνο να αγωνιστώ στην Super League αλλά και να καθιερωθώ σε αυτήν».

Σχολιάστε