My Twitter Feed

10 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επίσκεψη Δένδια για ευρωεκλογές -

Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Το πρόγραμμα ομιλιών -

Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εντυπωσιακό ξεκίνημα Κιλτίδη

Με μία εντυπωσιακή συγκέντρωση ξεκίνησε κατ` ουσία ο Κώστας Κιλτίδης την προεκλογική του εκστρατεία: Το συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς ήταν κατάμεστο με όρθιους και καθήμενους στην συγκέντρωση που διοργάνωσε την Κυριακή 2 Απριλίου προκειμένου να μιλήσει γεια το θέμα της καθόλου του στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Γιατί η υποψηφιότητά του στο νομό Κιλκίς και με τη ΝΔ ήταν τα ερωτήματα στα οποία απάντησε ο κ. Κιλτίδης. “Θέλω να κλείσω τους λογαριασμούς μου στον γενέθλιο τόπο όσον αφορά την υλοποίηση σημαντικών έργων”, τόνισε για το πρώτο προσθέτωντας χειροκροτούμενος: “ή θα λυθούν τα προβλήματα τουλάχιστον κατά τα δύο τρίτα ή εγώ θα αποχωρήσω από την πολιτική”.

Κι όσο για την κάθοδο του με την ΝΔ είπε: “Η ταυτότητά μου είναι δεδομένη και η ΝΔ είναι η ναυαρχίδα μιας μεγάλης παράταξης. Η πρώτη μου διαδήλωση έγινε ως μαθητής με το σύνθημα Ελλάς-Κύπρος-Ένωση, για να δεχτώ γκλομπ στρατιωτικών στο κεφάλι. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα γινόμουν βουλευτής. Πήρα την απόφαση μετά από προτροπή του αείμνηστου Μ. Έβερτ”, είπε και συνέχισε: “Ήμουν ο μοναδικός βουλευτής που δεν ψήφισε μνημόνιο η μεσοπρόθεσμο. Ήμουν αυτός που ανέδειξε νέους ανθρώπους στην πολιτική. Εγώ τα λάβαρα και τις σημαίες της παράταξης δεν τα κανα χαρτομάντηλα”!

Από την ομιλία του πρώην υφυπουργού δεν έλειψε η αυστηρή κριτική στα πεπραγμένα των τελευταίων 12 χρόνων. “Επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, είπε, ακυρώθηκαν μελέτες για 53 έργα στο νομό μας και από το 2018 ως το 2022 δεν έγινε απολύτως τίποτα, ούτε καν κάποια συζήτηση για θέματα του νόμου. Αντί να κάνουν αυτοί που πρέπει τα έργα, ο κόσμος ζητά από εμένα που δεν έχω κανένα αξίωμα να συμβάλω στην υλοποίησή τους.

Ο κ. Κιλτίδης έκανε επίσης λόγο για εγκατάλειψη του Νοσοκομείου Κιλκίς, με αναφορά σε κλινικές που υπολειτουργούν και σε ειδικότητες που λείπουν. Επίσης, για τον δρόμο Νέας Σάντας – Ασσήρου είπε πως είναι απαράδεκτο να καθυστερεί εδώ και 12 χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στο τμήμα της ΠΑΘΕ που διασχίζει το νομό μας, λέγοντας: “Πως είναι δυνατόν οι βουλευτές να μην θέτουν το ζήτημα και να μην τίθενται ενώπιον και ποινικών ευθυνών για αυτό, ενώ υπάρχει Μελέτη από το 2009;”.

Αναφερόμενος στον Κυρ. Μητσοτάκη, ο πρώην υφυπουργός έκανε λόγο για πρόβλεψη του ότι θα τα κατάφερνε ο πρωθυπουργός στα θέματα της διοίκησης και της οικονομίας. Παράληλα, έκανε λόγο για επιτεύξεις της κυβέρνησης στα θέματα ασφάλεια των συνόρων, εξοπλιστικά προγράμματα, μείωση ανεργίας, αύξηση κατώτατοθ μισθού και διορισμούς εκπαιδευτικών.

Σε άλλα σημεία της ομιλίας του ο κ. Κιλτίδης επέκρινε όσους εκμεταλλεύονται τις έννοιες του έθνους και της πατρίδας διαστρέφοντας και ακυρώνοντας όπως είπε και τις δύο, ενώ έκανε αναφορές στις πρώτες παρουσίες γυναικών στα κοινά του νομού μας, καθώς και στα προβλήματα της νέας γενιάς.

Δείτε βίντεο της GnomiWebTV από τη συγκέντρωση και την ομιλία:

Σχολιάστε