My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εντυπωσιακοί οι μικροί του ΓΑΣ Κιλκίς

*Στα “Ρήγεια 2017” – Πρωτιά για την ομάδα των Σούπερ Μίνι.

Την Κυριακή 28-05-2017 διενεργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στο Εθνικο Καυταντζόγλειο Στάδιο οι Παμβορειοελλαδικοι αγώνες στιβου για μικρά παιδια «KIDS ATHLETICS» που διοργάνωσε ο με εξαιρετική επιτυχία ο Α.Σ ΡΗΓΑΣ .

Οι αγώνες, με την επωνυμία “Ρήγεια 2017”, ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη των Γυμναστών – καθηγητών των πρώτων χρόνων της Ε.Α.Σ.Α. Θεσσαλονίκης (από 1969/70), που «Δίδαξαν» στη σημερινή «παλιά γενιά» των Γυμναστών. Στον Γιάννη (Γιαννούλη) Αμοιρίδη, τον Χρήστο Ασημακόπουλο, τον Βασίλη Κοκόλη, στον Νικόλαο Κρανια, στην Αικατερίνη Μαρωνίτου, τον Ευάγγελο Παπακυριάκου , στη Φώφη Πολυμενάκου- Παπακυριάκου, τον Ηλία Ταπραντζη και τον Κωνσταντίνο Χειμωνιδη.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς ήταν από τους πρώτους συλλόγους που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό και συμμετείχε με 29 αθλητές των ακαδημιών του ηλικίας 6-12 χρόνων .

Δυστυχώς ο άστατος καιρός δεν βοήθησε ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν στο ανοικτό στάδιο αλλα αυτό δεν πτόησε κανέναν στο να αγωνισθεί στο κλειστό προπονητήριο του σταδίου , καθώς οι διοργανωτές και εθελοντές είχαν φροντίσει άψογα την κάθε λεπτομέρεια .

Οι αθλητές χωρισμένοι σε ομάδες κατηγορίας mini και super mini είχαν την δυνατότητα συμμετοχής σε οκτώ διαφορετικά αθλήματα (ρίψεις , άλματα και δρόμους ταχύτητας και εμποδίων) αλλά και σε παιχνίδι ερωτήσεων με θέμα τον στιβο.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν για 18 για κάθε κατηγορία ομάδας . Ο ΓΑΣ Κιλκίς καταφερε να ξεχωρίσει για άλλη μια φορά , αποσπώντας θετικά σχόλια τόσο για τις αθλητικές επιδόσεις των παιδιών όσο και τις απαντήσεις που δόθηκαν από αυτούς στα ερωτήματα που τους τέθηκαν , αποσπώντας την Τρίτη θέση στο παιχνίδι των ερωτήσεων και κατακτώντας το κύπελλο και τα χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα της κατηγορίας super mini . Το βασικότερο όλων είναι ότι όλα τα παιδια μέσα από την συμμετοχή αυτή διασκέδασαν πέρασαν καλά και γνώρισαν την ομαδικότητα και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Με τις ομάδες μας αγωνίσθηκαν στην κατηγορία mini : Κυριάκου Κωνσταντίνα , Μαβίδου Ραφαηλία , Παπαδοπουλου Σοφία , Ευθυμίου Νικος , Λαζαρίδου Φωτεινή , Μαντάκη Μαγδαληνή , Στεφανίδου Μαριάννα , Αλ-Χαφούσι Ραζάν, Αλερού Αννυ , Μυριάδου Θεολογία , Τουβεντζίδου Παρθένα, Σιλβιστρόπουλος Ιωάννης , Ιορδανίδου Μαρια-Ελένη, Παπαδοπούλου Δήμητρα – Λυδία .

Στην κατηγορία supermini : Λαζαρίδης Στέλιος , Παπαδοπούλου Αικατερίνη , Λέτα Μαρία , Λέτας Απόστολος , Ζάμσα Ιωάννης , Κιζιρίδου Αικατερίνη , Αλ- Χαφούσι Ράνα, Αλ-Χαφούσι Ηλιάνα , Μπαλόσι Ελένη , Χρυσουλίδου Σοφία, Κουζουκίδης Ιωάννης.

Τους αθλητές συνόδευσαν η υπεύθυνη προπονήτρια των ακαδημιών του ΓΑΣ Κιλκίς κ.Μαρίνα Κανελιά , η βοηθός Εύα Κιζιρίδου και οι προπονητές Κωνσταντίνος Μηναρετζής και ο Βασίλης Ορμανίδης μαζί με την έφορο των Ακαδημιών κ. Ματίνα Γιαννιτσάκη.

Φυσικά οι γονείς των παιδιών ήταν εκεί και δημιούργησαν ένα κλίμα υποστήριξης και ενθάρρυνσης , εκρηκτικό για τους μικρούς αθλητές και πανηγύρισαν μαζι με τα παιδια την συμμετοχή και τις επιτυχίες τους !

Σχολιάστε