My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Εντυπωσίασε ο Αίας Κιλκίς στο Διασυλλογικό

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαΐου με πρωινό και απογευματινό πρόγραμμα, στο Καυτανζογλειο στάδιο το Διασυλλογικό Πρωταθλημα της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, της Πέλλας, του Κιλκίς και της Ημαθίας. Ο Αίαντας Κιλκίς μετείχε στους αγώνες και εντυπωσίασε αφού κατέκτησε 1 μετάλλιο και 30 βαθμούς αξιολόγησης (1ος σύλλογος της πόλης και 4ος στην ΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ) έχοντας να επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις.

DSC01221Η <<καλή μέρα>> ξεκίνησε από νωρίς το πρωί όπου η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου  σημείωσε ατομικό ρεκόρ στο Άλμα τριπλούν με επίδοση 11.60μ που την κατατάσσει 6η στην Ελλάδα στην Κατηγορία των Νέων γυναικών, παρά την ημίωρη καθυστέρηση του αγωνίσματος. Η ίδια αθλήτρια το απόγευμα αγωνίστηκε στο Άλμα σε μήκος όπου κατέλαβε την 5η θέση με 5.45μ, πιάνοντας και εκεί το υψηλό όριο που έχει θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ για την συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών.

Στην Σφαιροβολία των Γυναικών η πολυσύνθετη Μαίρη Παντερμαλή πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση μετά την 2μηνη αποχή της λόγω σοβαρού τραυματισμού και με επίδοση 12.55μ σημείωσε μεγάλο ατομικό ρεκόρ αφήνοντας στην άκρη το 12.20 από τον Κλειστό στίβο και κατέλαβε την 4η θέση στο αγώνισμα, επίδοση όμως που την κατατάσσει 3η στην Ελλάδα στην Κατηγορία των Νέων γυναικών.

DSC01226Και οι 2 αθλήτριες γυμνάζονται από εφέτος με τον Χάρη Μηναρετζή και στην 1η τους εμφάνιση έδωσαν δείγματα του σπάνιου ταλέντου τους και πολλές υποσχέσεις για μεγάλες διακρίσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του καλοκαιριού.

Στο τέλος του αγωνιστικού προγράμματος το Δ.Σ του ΑΣ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ δήλωσε επίσημα: Θα θέλαμε να συγχαρούμε τις αθλήτριές μας που πήραν μέρος στους αγώνες για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, το πάθος, το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, κάτι που είναι κριτήριο για υψηλές επιδόσεις. Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τους άξιους προπονητές του συλλόγου μας οι οποιοι είναι όλοι απόφοιτοι Α.Ε.Ι., των τμημάτων φυσικής αγωγής και αθλητισμού με ειδικότητα στον Κλασικό αθλητισμό, κάτι το οποίο γίνεται εύκολα αντιληπτό από την εξαιρετική δουλειά η οποία γίνεται τόσο στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου μας που έχει στις τάξεις του αθλητές  διεθνούς εμβέλειας όσο και στο τμήμα των ακαδημιών που με την κατάλληλη καθοδήγηση των προπονητών τα παιδιά θα έχουν μια ανοδική πορεία στην αθλητική τους εξέλιξη και όχι μια πρόωρη εξειδίκευση που θα είναι καταστροφική για αυτά στο άμεσο μέλλον.

Επόμενος αγώνας για τις αθλήτριες του Αίαντα είναι το Διεθνές meetingστίβου ΧΑΝΙΑ 2014 την Κυριακή 1η Ιουνίου στο στάδιο ‘’Έλενα Βενιζέλου’’.

Σχολιάστε