My Twitter Feed

14 Φεβρουάριος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

30 «διμηνίτες» στο Δήμο Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος, 2019

Εκρήξεις σε άσκηση χωρίς προβλήματα -

Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος, 2019

Παραιτήθηκε κι ο Λ. Δημητριάδης -

Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος, 2019

«Η ΠΟΕΔΗΝ στο κυνήγι σοβάδων» -

Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος, 2019

Στη διαβούλευση το νέο ΑΕΙ -

Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος, 2019

Και σε Κιλκίς τα πλαστά δολάρια -

Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος, 2019

Μήνυμα αισιοδοξίας από το ΕΒΕ -

Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος, 2019

Πρωτοποριακά σνακ Πολυκάστρου! -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

Εντυπωσίασαν οι μικροί του ΓΑΣ Κιλκίς

Στους αγώνες δρόμου “Σ. ΠΕΡΤΣΙΟΥΝΗΣ” στη Μελίκη – Πρωτιές από Α. Αλέρου & Ε.Ζάμσα, αργυρό η Καραμανίδου.

Με ιδιαίτερη λάμψη διοργανώθηκαν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου οι αγώνες ανωμάλου δρόμου στη Μελίκη Ημαθίας προς τιμή του ευεργέτη του τοπικού συλλόγου του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ  Σωτήρη Περτσίουνη από τον τοπικό ΓΑΣ Μελίκης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας . Αξιοσημείωτη ήταν και  η συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής στην επιτυχημένη διοργάνωση στην οποία σημειώθηκε και ρεκορ συμμετοχής αθλητών.

gask-stivosΣτα πλαίσια του αγώνα ο ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ τίμησε την τοπική πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου για την συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα του Ρίο καθώς και τον προπονητή της Κυριάκο Μηνά.

Ο καλός καιρός για την εποχή και ο έντονος συναγωνισμός σε όλες τις κούρσες βοήθησε όσους αγωνίστηκαν να πετύχουν αξιόλογες επιδόσεις , αλλά και τους θεατές να απολαύσουν ένα όμορφο αθλητικό θέαμα.

Στους αγώνες παρευρέθηκαν πλήθος περιφερειακών και τοπικών παραγόντων της αυτοδιοίκησης, ο σύμβουλος του Δ.Σ. του κεντρικού ΣΕΓΑΣ κος Αποστολόπουλος Δημήτρης, ο τεχνικός της επιτροπής ανάπτυξης κος Χρυσοστομίδης Χρήστος και το Δ.Σ. της ΕΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

Το  τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με δεκατρείς  αθλητές και αθλήτριες κατακτώντας δύο χρυσά και ένα αργυρό  μετάλλιο , ενώ είχε ακόμη όλους τους αθλητές του στις υψηλές θέσεις της κατάταξης  , δείγμα της εξαιρετικής και ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα και τους προπονητές σε όλα τα αγωνίσματα και σε όλες τις κατηγορίες.

Ούτε στον αγώνα της  Μελίκης στα 3000 μ της κατηγορίας των  Παίδων & Παμπαίδων Α’  είχε αντίπαλους ο δεκατετράχρονος πρωταθλητής Αλέξανδρος Αλέρου,  που κατάφερε να κερδίσει μέ άνεση τρέχοντας συντηρητικά.  Στήν ίδια κούρσα εξαιρετικός ήταν ο Δημήτρης Καραμανίδης που τερμάτισε στην 4η θέση .

Δείγμα του ταλέντου και των ικανοτήτων τους έδειξαν οι ενδεκαχρονες Εβελίνα Ζάμσα και Βασιλική Καραμανίδου στα 600 μ των Παγκορασίδων Μινι κατακτώντας με μεγάλη άνεση τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ καλή ήταν η πρώτη εμφάνιση της Βαρβάρας Μαρκίδου σε αγώνες .

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν στα 2000 μ των Παγκορασίδων Α’ οι Βικτόρια Κυριάκου και η Αναστασία Μαβίδου που τερμάτισαν με ατομικές επιδόσεις στην 7η και 9η θέση του αγώνα .

Η ασθένεια της Στέλας Παρασκευά στα 1000 μ κοριτσιών ΠΚ-Β στέρησε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο από την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς , ωστόσο οι εμφανίσεις της Παναγιώτας Φαρμάκη και της Ελπίδας Αλέρου που κατέλαβαν την 10 και 12 θέση αποζημίωσαν το τμήμα στίβου με τον καλύτερο τρόπο και χειροκροτήθηκαν, ενώ θαυμάσια ήταν και η παρουσία της Μάγδας Καραστεργίου στον ιδιο αγώνα.

 Σε μια πολύ δυνατή κούρσα με έντονο συναγωνισμό και μεγάλη συμμετοχή αθλητών , στα 600 μ των Παμπαίδων Μινι, ο Σταμάτης Παρασκευάς και ο Αριστοτέλης Χατζιβασιλειου με την 8η και 9η θέση τους ,έδειξαν πως εχουν ταλέντο και μπορούν να φέρουν υψηλές διακρίσεις στο μέλλον .

 Την αποστολή στην Μελίκη συνόδεψαν , οι προπονητές Ειρήνη Γκουτνά και Κώστας Μηναρετζής και πολλοί συγγενείς και φίλοι των αθλητών που αγωνίστηκαν.

Σχολιάστε