My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Εντείνεται η αιμορραγία προς FYROM για καύσιμα

Πενία τέχνας απεργάζεται, και το νέο “φρούτο” που μας προέκυψε στον ταλαίπωρο τομέα των καυσίμων είναι το εξής: Στη γειτονική ΠΓΔΜ καταφεύγουν ακόμη και πολλές φορές την ημέρα ιδιοκτήτες πετρελαιοκίνητων οχημάτων για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ και στη συνέχεια ν`  αδειάζουν το πετρέλαιο στη δεξαμενή τους για να καλύψουν τις ανάγκες του νοικοκυριού τους για θέρμανση!

Οι υψηλές τιμές του πετρελαίου θέρμανσης και η εξίσωσή τους με αυτές του πετρελαίου κίνησης έχουν οδηγήσει κατοίκους παραμεθόριων νομών της χώρας, όπως του δικού μας, σε τέτοιου είδους «τεχνάσματα» προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του χειμώνα. Την ίδια στιγμή σε απόγνωση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων καθώς η ζήτηση για πετρέλαιο θέρμανσης είναι ελάχιστη.

Τα παραπάνω αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, Σάββας Σαπαλίδης, με αφορμή τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν στην περιοχή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.

Από το πρωί της Δευτέρας οι καταστηματάρχες της πόλης έχουν αναρτήσει μαύρες σημαίες στα καταστήματά τους, ενώ οι βενζινοπώλες γνωστοποίησαν ότι δεν πρόκειται να προμηθευτούν ή να διανείμουν πετρέλαιο στους καταναλωτές.

Όσο για τις γειτονικές μας Σέρρες, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Βενζινοπωλών του νομού, Γιώργος Κοτζάογλου, τονίζει ότι η περιοχή των Σερρών χάνει ημερησίως 30.000 λίτρα καυσίμου, με τεράστιες απώλειες στο εισόδημα των βενζινοπωλών.

«Λαθρεμπόριο σημαίνει ακόμη και να φέρνει κάποιος με το αυτοκίνητό του τέσσερα πέντε μπιτόνια βενζίνη ώστε να τα χρησιμοποιήσουν τυχόν συγγενείς και γνωστό για τα δικά τους αυτοκίνητα», τονίζει και επαναφέρει το αίτημα για την εγκατάσταση κλιμακίων του ΣΔΟΕ σε όλες τις πύλες εισόδου προς τη χώρα μας.

Θυμίζουμε ότι αίτημα για την τοποθέτηση συστήματος ελέγχου εισροών – εκροών καυσίμων σε όλο το πλέγμα της διοίκησης, έχει διατυπώσει και η Ένωση Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων του νομού Κιλκίς στον αντιπεριφερειάρχη, Χρήστο Γκουντενούδη, ο οποίος έστειλε αντίστοιχη επιστολή στον υπουργό Ανάπτυξης.

Πηγή: thebest.gr

Σχολιάστε