My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις με ΙΣ Κιλκίς

Ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα με τη συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς και φορέων.

Συγκεκριμένα, ο ιατρός Θεόδωρος Φρεγγίδης συμμετείχε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στην τηλεδιάσκεψη διευθυντών/ντριών και προϊσταμένων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς με θέμα «Πρωτόκολλο διαχείρισης ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19».

Επίσης, ιατρός Ιωάννης Τριανταφυλλίδης συμμετείχε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου σε ανοιχτή διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Οδηγίες – ενέργειες προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για την COVID-19 και μέτρα προστασίας – Πρωτόκολλα ΕΟΔΥ».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει τις προσπάθειες των φορέων για ενημέρωση πάνω σε θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στα μέτρα πρόληψης και προστασίας από την COVID-19.

Ο Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους ιατρούς Παθολόγους και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου κ.Τριανταφυλλίδη Ιωάννη και κ.Φρεγγίδη Θεόδωρο, την Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και τον Διευθυντή κ.Μαρκάδα Σωτήριο και τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και τον Διευθυντή κ.Χριστοφορίδη Θεόδωρο,  για την άψογη συνεργασία και το άρτιο αποτέλεσμα των.

Σχολιάστε