My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ενίσχυση του Άτλαντα Κιλκίς

Η διοίκηση του Άτλαντα Κιλκίς στο τελευταίο ΔΣ (πριν τις διακοπές) ασχολήθηκε με το θέμα των μεταγραφών της περιόδου 2018-2019. Θέλει να ενισχύσει την Ανδρική του ομάδα με έμπειρους παίκτες για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλλίτερο από την έκτη θέση που κατέλαβε στο φετινό πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας στο Βόλεϊ.

Έτσι ξεκινώντας την μεταγραφική του περίοδο, έκανε την πρώτη Ελεύθερη μεταγραφή. Πήρε τον νεαρό αθλητή Παύλο Κυριμλίδη με ελεύθερη αποδέσμευση από τον τοπικό Σύλλογο Αίαντα. Είναι ένας εξελίξιμος αθλητής με πολλά προσόντα ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει τον Σύλλογο τόσο στο Εφηβικό όσο και στο Ανδρικό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του Άτλα Κιλκίς Χρήστος Χειρούλης, εκ μέρους της διοίκησης, τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια του Άτλαντα και του εύχεται να έχει Υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο.

Απευθυνόμενος προς τους φίλους του αθλήματος, υπόσχεται πως θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές υψηλών προδιαγραφών, με τις οποίες βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και θα ανακοινωθούν όταν θα τελειώσουν θετικά.

‘’Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα, να ξαναγεμίσουμε το γήπεδο με φιλάθλους που αγαπούν τον αθλητισμό και το Βόλεϊ και είναι πολλοί και στην πόλη μας στο ΚΙΛΚΙΣ. Θέλουμε επίσης να προσελκύσουμε τους νεαρούς μικρούς που αγαπούν το βόλεϊ και θέλουν να μάθουν τις τεχνικές επιδεξιότητες του βόλεϊ. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν γι΄αυτό. Καλούμε τους γονείς των παιδιών να ανταποκριθούν θετικά’’.

Τηλέφωνο Συλλόγου: 23410-29376 Email: atlasskra@yahoo.gr

YouTube: Atlas volley https://www.youtube.com/results?search_query=atlas+volley

Σχολιάστε