My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εμπιστεύεται Χατζηϊωαννίδη η Πλαγιά

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς εμπιστεύεται τις τύχες της ομάδας στον νέο και φέρελπι διπλωματούχο προπονητή Γιώργο Χατζηιωαννίδη, ο οποίος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο πάνω στον οποίο ”χτίσθηκε” η ιστορική επιτυχία της ανόδου στην Γ’  Εθνική και στην κατάκτηση του νταμπλ. Του εύχεται δε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Οι δυο πλευρές δεν χρειάσθηκε παρά 5′ της ώρας για να δώσουν τα χέρια συνεχίζοντας έτσι την άριστη συνεργασία τους η οποία απέδωσε τα μέγιστα. Ο νεαρός προπονητής γέννημα θρέμμα του συλλόγου γνωρίζοντας πολύ καλά τα του ποδοσφαίρου και έχοντας μαζί του τον γενικό αρχηγό της Αναγέννησης Χ.Παπαδόπουλο (επισήμως θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση τύπου) έχουν ήδη δρομολογήσει τα πλάνα στο  αγωνιστικό πεδίο (μεταγραφικοί στόχοι, μεταγραφές, προετοιμασία, πρόγραμμα κ.ο.κ.) και κινούνται καθημερινά με στόχο την ενδυνάμωση της ομάδας ενόψει της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2020 – 2021.

Ηδη έχουν φτάσει στην ολοκλήρωση του δυναμικού της ομάδας σε ποσοστό 90-95% (απομένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες για την ανακοίνωση των νέων μεταγραφών) καθώς έχουν δώσει τα ”χέρια” με ποδοσφαιριστές που όλο αυτό το διάστημα είχαν εντοπίσει και συνομιλήσει μαζί τους. Απόρροια της εξαιρετικής συνεργασίας προπονητή και γενικού αρχηγού οι οποίοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο χώρο.

Ο Γ. Χατζηιωαννίδης έχει καταλήξει στην ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας (23 Ιουλίου 2020 – 18:30 στο γήπεδο της Πλαγιάς)  όπου τις δυο πρώτες ημέρες (23,24/07) θα επιδοθεί στην δοκιμή και ανίχνευση παικτών οι οποίοι εφόσον το επιθυμούν και έχουν ικανά αγωνιστικά στοιχεία θα δοκιμασθούν το διήμερο αυτό. Ακολούθως όσοι ικανοποιήσουν με τις εμφανίσεις τους θα κληθούν να συζητήσουν και συμφωνήσουν για να ενταχθούν στο ρόστερ της Αναγέννησης.

Σχολιάστε