My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Εμπιστοσύνη, όχι χειραγώγηση”

“Στην Πρωτοβουλία μας, δεν ταιριάζει κανενός είδους χειραγώγηση της πολιτικής βούλησης των συνδημοτών μας. Πιστεύουμε πως θα εκφραστούν ξανά με βάση τις αξίες που μας ένωσαν σε όλη αυτήν την πορεία, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση τους”. 

allazo-rousouΑυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρωτοβουλία ΑλλάΖΩ, αναφερόμενη στις εκλογές για τον Δήμο Κιλκίς και τονίζοντας τα εξής:

“Η Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά..ΖΩ, μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου, ευχαριστεί τους συμπολίτες μας, οι οποίοι κάνοντας συνειδητά την πολιτική τους υπέρβαση, εμπιστεύθηκαν το ψηφοδέλτιο του κινήματος και ανταποκρίθηκαν στην πρότασή μας για μια διαφορετική αντίληψη για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο αγώνας που δώσαμε, σεβόμενοι απόλυτα τον θεσμό των αυτοδιοικητικών εκλογών, στηρίχτηκε στις αρχές και τις θέσεις μας έτσι όπως αυτές διαμορφώθηκαν, μέσα από πρωτόγνωρες διαδικασίες άμεσης Δημοκρατίας και Συμμετοχής.

Δίνοντας διέξοδο στις αγωνίες και στις ανησυχίες των  πολιτών, που χρόνια ένιωθαν εγκλωβισμένοι σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό, σταθήκαμε με αξιοπρέπεια και συνέπεια κατά την διάρκεια της προεκλογικής αναμέτρησης. Είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μας, μακριά από τις γνωστές ύποπτες πολιτικές συνδιαλλαγές.

Στην Πρωτοβουλία μας, δεν ταιριάζει κανενός είδους χειραγώγηση της πολιτικής βούλησης των συνδημοτών μας. Πιστεύουμε πως θα εκφραστούν ξανά με βάση τις αξίες που μας ένωσαν σε όλη αυτήν την πορεία, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση τους.”

Σχολιάστε