My Twitter Feed

20 Μάιος, 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δράσεις για ιστορικό τουρισμό -

Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017

Υπογραφές για Δήμο Γουμένισσας -

Πέμπτη, 18 Μάιος, 2017

Μόνο το ΠΑΜΕ συγκέντρωση -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Διήμερη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Τι θέλει η επιχειρηματικότητα -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Διήμερη αποχή των δικηγόροι -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

ΕΒΕ: Ημερίδα για εξαγωγές -

Δευτέρα, 15 Μάιος, 2017

Τι είπε ο Ν. Κακλαμάνης στο Κιλκίς -

Δευτέρα, 15 Μάιος, 2017

Ελλάδα 2017, Ρωσία 1917

Του Τάσου Παππά.


Η επέλαση των μπολσεβίκων συνεχίζεται. Αφού εξαπάτησαν τον πάντα ευκολόπιστο ελληνικό λαό και πήραν την κυβέρνηση με επικεφαλής τον κομμουνιστή Τσίπρα (τον ξεσκέπασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην ευρωβουλή Βέμπερ – απλή συνεπωνυμία με τον κρυπτοαριστερό κοινωνιολόγο), προσπαθούν να ελέγξουν τον χώρο της ενημέρωσης -οι οπαδοί της πολυφωνίας και της αντικειμενικότητας αμύνονται σθεναρά (ώς πότε όμως;)-, δουλεύουν συστηματικά για να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη (κι εδώ υπάρχουν ακόμη εστίες ανεξαρτησίας), στήνουν κομματικό κράτος διορίζοντας χιλιάδες ερυθροφρουρούς και τώρα εξαπολύουν επίθεση στην Παιδεία, στο μαλακό υπογάστριο του έθνους.

Οι ανίεροι εχθροί της πατρίδας έχουν βάλει στο μάτι τις τρυφερές ψυχές των νηπίων (οι αθεόφοβοι) και τα άγουρα μυαλά των μαθητών (οι επίορκοι). Τοποθετούν σε θέσεις-κλειδιά ιστορικούς που έχουν διαπρέψει στον γενιτσαρισμό. Ο στόχος είναι προφανής: να δηλητηριάσουν τα παιδιά μας με τα μικρόβια της ενδοτικότητας, της πολυπολιτισμικότητας και της αθεΐας.

Δυστυχώς γι’ αυτούς και ευτυχώς για το περίλαμπρο έθνος μας οι φύλακες της παράδοσης τους πήραν χαμπάρι και αντεπιτίθενται με πάθος ιερολοχιτών, έτοιμοι να θυσιαστούν για να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια της φυλής, βροντοφωνάζοντας Νo pasaran (το σύνθημα μπορεί να είναι κομμουνιστικό αλλά δεν πειράζει, την κάνει τη δουλειά του).

Ηδη τα δόλια σχέδια των βέβηλων έχουν μπει στο στόχαστρο αρκετών ιεραρχών. Ζώστηκαν τα λάπτοπ τους (τα σύγχρονα καριοφίλια και γιαταγάνια) και ενημερώνουν από τις ιστοσελίδες που κατέχουν τους πατριώτες για το κακό που θα τους βρει αν δεν εξεγερθούν. Από κοντά ο περήφανος ιδιωτικός τομέας και ορισμένοι δημοτικοί άρχοντες.

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων ξεμπροστιάζει το υπουργείο Παιδείας καταγγέλλοντας ότι εφαρμόζει πρόγραμμα «σοβιετικοποίησης των ιδιωτικών σχολείων με απώτερο στόχο ένα μπολσεβίκικου τύπου κρατικό-κομματικό σχολείο».

Από την πλευρά τους ορισμένοι δήμαρχοι έβγαλαν στη σέντρα την κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι θεσπίζοντας διετή υποχρεωτική προσχολική αγωγή επιχειρεί να εφαρμόσει εκπαιδευτικά συστήματα που ισχύουν μόνο στη Βόρεια Κορέα (σιγά που θα έλειπε από το κάδρο η δυναστεία των Κιμ). Για τον μεγάλο κίνδυνο είχαν προειδοποιήσει εγκαίρως τα εθνικόφρονα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, έγκριτοι δημοσιολόγοι και τα ανιδιοτελή ΜΜΕ.

Δεν εισακούστηκαν. Οι πολίτες παρασυρμένοι από τους γλυκομίλητους δημαγωγούς την πάτησαν, όπως ο Οδυσσσέας (με τρία σίγμα παρακαλώ) με τις Σειρήνες.

Για να μην επέλθει όμως η πλήρης καταστροφή, δηλαδή η κομμουνιστικοποίηση της χώρας, πρέπει, όπως είπε ένας πρώην κορυφαίος παράγοντας του δημοκρατικού τόξου, να μην επιτραπεί σ’ αυτά τα καθάρματα (στους κυβερνητικούς αναφερόταν) να ελέγξουν το στράτευμα γιατί αν καταφέρουν να διεισδύσουν στον προμαχώνα του έθνους, τότε μαύρες μέρες και μαύρες νύχτες μάς περιμένουν. Κουράγιο αδέρφια, μην απελπίζεστε: του Ελληνα ο τράχηλος κομμουνιστικό ζυγό δεν υπομένει.

Ανάγωγα

Ο ένας με δήλωση κοινής λήψεως (Α. Σαμαράς), ο άλλος με άρθρο του στο «Βήμα» (Ευ. Βενιζέλος) υπερασπίζονται τις επιλογές της περιόδου που διοικούσαν τη χώρα και καταγγέλλουν την κυβέρνηση για πολιτική εξαπάτηση. Τότε βαδίζαμε προς τον Παράδεισο, σήμερα βυθιζόμαστε στην Κόλαση. Δύο χρόνια φαγούρα…

Άρθρο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σχολιάστε