My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εκπαιδευτικό επίδομα 600 ευρώ

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς:

Επιταγή κατάρτισης (voucher), μέσω ασύγχρονης τηλεκατάρτισης 100 ωρών (παρακολούθηση ηλεκτρονικά, από χώρο και σε χρόνο επιλογής σας).
Δικαίωμα έχουν όλοι οι επιστήμονες-ελεύθεροι επαγγελματίες που εντάσσονται στους έξι βασικούς κλάδους, σύμφωνα με τον κύριο ΚΑΔ τους

– δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, καθώς και οι ασκούμενοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές

– μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων

– οικονομολόγοι/λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως

– εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων

– ιατροί όλων των ειδικοτήτων

– ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου

Για αίτηση – δικαιολογητικά πατήστε ΕΔΩ 

Αιτήσεις:

– από 9 έως 16 Απριλίου όταν την υποβάλλεις ο ίδιος/α

– από 9 έως 20 Απριλίου όταν εξουσιοδοτείς τον πάροχο (ΚΕΚ)

Επιλέγετε και παρακολουθείτε 1 από 10 εξειδικευμένους πιστοποιημένους θεματικούς κύκλους (έναρξη κατάρτισης 20/4 και λήξη το αργότερο 30/4).

Το Εκπαιδευτικό Επίδομα των 600€ είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο, απολύτως καθαρό χωρίς παρακρατήσεις ή επιβαρύνσεις και θα δοθεί σε δύο δόσεις 1η) προκαταβολή τετρακοσίων ευρώ (400€) μετά την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης και 2η) υπόλοιπο εκπαιδευτικού επιδόματος διακοσίων ευρώ (200€) με την ολοκλήρωση του προγράμματος (1ο δεκαήμερο Μαΐου).

Με την ολοκλήρωση, έχετε τη δυνατότητα προαιρετικής πιστοποίησης.

Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης δεν αποτελεί προϋπόθεση για την καταβολή της δεύτερης δόσης. Η όλη διαδικασία πιστοποίησης είναι δωρεάν (καλύπτεται από την επιταγή κατάρτισης).

Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα είτε να κάνετε μόνος/η την αίτησή σας (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α) είτε να εξουσιοδοτήσετε τον πάροχο κατάρτισης που θα επιλέξετε, να υποβάλλει την αίτηση (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Β), για εσάς μέσω τυποποιημένης εξουσιοδότησης.

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ αναλαμβάνει να υποβάλλει την αίτησή σας (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Β) και εν συνεχεία να ενεργοποιήσει την επιταγή σας σύμφωνα με τις επιλογές σας, με την εξής διαδικασία:

Μας αποστέλλετε (κατά προτίμηση σκαναρισμένα, αν αυτό δεν είναι εύκολο σε φωτογραφία, και στην έσχατη περίπτωση σε φωτοτυπίες σε φάκελο) τα παρακάτω:

α) Την Αίτηση συμπληρωμένη σε όλα τα πεδία (στην αίτηση πρέπει να επιλέξετε 3 αντικείμενα κατάρτισης κατά σειρά προτίμησης, όπου το 1ο θα συμπίπτει με αυτό που θα αναγράψετε στην εξουσιοδότηση)

β) εκτύπωση από το TAXIS NET, στην οποία αποτυπώνεται ο ενεργός ΚΑΔ, κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο οποίος εμπίπτει στους επιλέξιμους ΚΑΔ της παρούσας Πρόσκλησης

γ) εκτύπωση από e-banking/φωτοτυπία βιβλιαρίου, στην οποία αποτυπώνεται το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού και το ονοματεπώνυμό σας ως πρώτου Δικαιούχου του Λογαριασμού

δ) αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (2 όψεις) ή διαβατηρίου

ε) την προβλεπόμενη Εξουσιοδότηση όπου συμπληρώνετε ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ στο όνομα του Παρόχου Κατάρτισης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, στο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ την 1η σας προτίμηση, εν συνεχεία Τόπο/Ημερομηνία, Ονοματεπώνυμο και Υπογραφή/Σφραγίδα

Μέθοδοι Αποστολής:

Ε-μαιλ: epimorfotiki@epimorfotiki.gr, info@epimorfotiki.gr

Ιστοσελίδα: www.epimorfotiki.gr

Βρείτε στην ιστοσελίδα μας
Αίτηση
Εξουσιοδότηση
Αρχείο με τους επιλέξιμους κωδικούς ΚΑΔ
Αρχείο με τα Αντικείμενα Τηλεκατάρτισης

Σε περίπτωση που επιλέξετε να υποβάλετε ο ίδιος την αίτησή σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειασθείτε. Και στην περίπτωση αυτή βέβαια, η ενεργοποίηση της επιταγής γίνεται πάλι από τον πάροχο κατάρτισης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Πληροφορίες: Κιλκίς, Δοϊράνης 56 –Τ. 2341028705, 2341029690, 6973733161

Πολύκαστρο, Εθν. Αμύνης 37 –Τ. 2343097340, 6937297296

e-mail: epimorfotiki@epimorfotiki.gr

Σχολιάστε