My Twitter Feed

24 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Η πιτα των “Ακριτων” Πολυκαστρου

Κάλαντα έψαλλε ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου, την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στα μέλη και τους φίλους του Πολυκάστρου και των βόρειων χωριών του πρώην Δήμου Πολυκάστρου.

 Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο «ΜΑΞΙΜ» στο Πολύκαστρο, η πρώτη μεγάλη ετήσια θεσμική εκδήλωση του Συλλόγου, η κοπή της βασιλόπιτας. Εκατοντάδες φίλοι και μέλη του συλλόγου έδωσαν το παρόν, διασκέδασαν και χάρηκαν με τη τη μουσική ποντιακή παράδοση.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας παρουσιάστηκαν τα τρία χορευτικά του συλλόγου, που ενθουσίασαν το κοινό. Μικρά βασιλοπιτάκια μοιράστηκαν σε όλους και τυχερή αναδείχθηκε η κ. Ντίνα Συμεωνίδου,  που κέρδισε ένα σπουδαίο δώρο, προσφορά του συλλόγου.

Στη συνέχεια, ο σύλλογος τίμησε με την ευκαιρία της αποφόίτησής τους από το Λύκειο και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τους χορευτές Γιάννη Ευθυμιάδη, Ιωάννα Παπασταϊκούδη, Θεοπίστη Παυλίδου, Δέσποινα Σαραπίδου και Εύη Σιγουρτζίδου.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Παιονίας Αθ. Λαπόρδας, οι βουλευτές  Θ. Παραστατίδης και Γ. Φραγγίδης, ο αντιπεριφεριάρχης Χρ. Γκουντενούδης και πλήθος κόσμου.

 Μουσικά έντυσαν την εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία και με πολύ κέφι οι αδελφοί Ιακωβίδη, ο Αλέξης Παρχαρίδης, ο Αχιλλέας Βασιλειάδης, ο Φόρης Απατσίδης, ο Γιάννης Σανιδης και ο Στέλιος Παπαδόπουλος.

 Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τις προσφορές τους την Ντίνα Συμεωνίδου, τον Φώτη Βασιλειάδη, τους Αμπράζη-Ευμορφόπουλο και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Σύνορα και Ράδιο Ακρίτες καθώς και όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής μας για την προσφορά δώρων στη λαχειοφόρο αγορά της εκδήλωσης.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ» εύχονται στα μέλη και τους φίλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Σχολιάστε