My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εκλογές ΑΣΠ: Δεν πήγαν να ψηφίσουν ούτε οι υποψήφιοι!

Αναβλήθηκαν για την ερχόμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παιονίας, όπως λέγεται πλέον η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αξιούπολης.

Η αναβολή οφείλεται στη μικρή συμμετοχή μελών προκειμένου να εκλεγεί εφορευτική επιτροπή παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, ώστε στη συνέχεια να αρχίσει η εκλογή των οργάνων του Αγροτικού Συνεταιρισμού που είναι :

  1. Το Διοικητικό Συμβούλιο
  2. Το Εποπτικό Συμβούλιο
  3. Οι Αντιπρόσωποι στην ΠΑΣΕΓΕΣ
  4. και τα Μέλη της Αντιπροσωπευτικής Συνέλευσης  του Αγροτικού Συνεταιρισμού

Το αξιοπερίεργο είναι πως από τους συνολικά 44 υποψηφίους για τα ανωτέρω όργανα, στην έναρξη της Γενικής Συνέλευσης που έγινε στις 9.00 το πρωί της Κυριακής 4 Νοεμβρίου, παρόντες ήταν μόνο 28, ενώ και μετά από παρέλευση μιας ώρας ο αριθμός παρέμεινε πάλι ο ίδιος!

Για να υπήρχε απαρτία στην Γενική Συνέλευση, το σύνολο των παρόντων έπρεπε να ήταν 251 μέλη από τους 500 εγγεγραμμένους.

Υποψήφιοι

Στις εκλογές της επόμενης Κυριακής, που θα διεξαχθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου, απ` στις 9 πμ, κυριότεροι υποψήφιοι για την θέση του προέδρου του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού είναι ο Λάμπρος Σκαντζούρης και ο Ιωάννης Συμεωνίδης, αμφότεροι δημοτικοί σύμβουλοι Παιονίας.

Με τον πρώτο συντάσσεται και ο Παύλος Πασσαλίδης, που κατεβαίνει μεν ανεξάρτητος αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα συνταχθεί με τον Ιωάννη Συμεωνίδη, με τον οποίο αν και ανήκει στον ίδιο δημοτικό συνδυασμό (αυτόν του δημάρχου κ. Λαπόρδα) εντούτοις είναι αποφασισμένος να “εμβολίσει” την εκλογή του.

Πάντως, ο κ. Συμεωνίδης στηρίζεται τόσο από τον απερχόμενο πρόεδρο, Λάζαρο Ελευθεριάδη, όσο κι από τον Αλέξανδρο Νικολαίδη, που επίσης διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Αξιουπόλεως.

Παναγιώτης Δεπούδης

Σχολιάστε