My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Βγήκε πρόεδρος περιφερειών ΕΕ

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, είναι από χθες Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς εξελέγη ομόφωνα από τα 329 μέλη της Επιτροπής, δημάρχους και περιφερειάρχες, από τις 27 χώρες της ΕΕ.

Ο κ. Τζιτζικώστας ήταν ο υποψήφιος πρόεδρος εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όμως στη συνεδρίαση ψηφίστηκε ομόφωνα κι από τις έξι παρατάξεις του «Κοινοβουλίου της Αυτοδιοίκησης».

Ο νέος πρόεδρος είναι ο πρώτος Έλληνας που εκλέγεται στην προεδρία θεσμικού ευρωπαϊκού οργάνου, κάτι που όπως είπε και ο ίδιος στην πρώτη δήλωσή του μετά την εκλογική διαδικασία αποτελεί ευθύνη για τον ίδιο, αλλά και εξαιρετική τιμή για την Κεντρική Μακεδονία και την Ελλάδα.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Κεντρική Μακεδονία και την Ελλάδα να κατέχει σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία την προεδρία ενός από τα σημαντικότερα επίσημα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ειδικά τώρα, που αρχίζει η συζήτηση για το ‘Μέλλον της Ευρώπης’. Θα δώσουμε τη μάχη για μια σειρά από θέματα που απασχολούν τους πολίτες της Ευρώπης και ταυτόχρονα θα δώσουμε τη μάχη για την Ελλάδα και την Κεντρική Μακεδονία. Η Κεντρική Μακεδονία άλλωστε αποτελεί και θα αποτελεί για μένα απόλυτη προτεραιότητα», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας στην κεντρική ομιλία του στην κατάμεστη αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου, απευθυνόμενος στους δημάρχους και περιφερειάρχες.

Σχολιάστε