My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Εκδήλωση ΟΝΝΕΔ στο Κιλκίς

Μεθαύριο Σάββατο 27 Οκτωβρίου, η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. μαζί με την ΝΟ.Δ.Ε. θα πραγματοποιήσουν στο Κιλκίς καμπάνια ενημέρωσης για τη δράση της συλλογής ρουχισμού. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Δημήτριος Κυριαζίδης.

Πρόκειται για Δράση Συλλογής Ρουχισμού η οποία πραγματοποιείται σε όλη τη χώρα έως και τις 30 Οκτωβρίου με συνεργασία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., μαζί με τις κατά τόπους ΝΟ.Δ.Ε. και την φοιτητική παράταξη της Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ . Σκοπός είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ειδών ρουχισμού, προκειμένου να παραδοθούν στην Εκκλησία της Ελλάδος και την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.

 

 

Σχόλια
One Response to “Εκδήλωση ΟΝΝΕΔ στο Κιλκίς”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Εμείς οι φτωχοί αυτής της χώρας, αν και γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοί μας πήραν τα ρούχα και μας άφησαν γυμνούς, νοιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη και εν όψη του χειμώνα, για την ευαισθησία που τελικά ορισμένοι φιλάνθρωποι επέδειξαν κατόπιν ωρίμου σκέψεως να συγκεντρώσουν δηλαδή ρούχα αλλονών, ωστε τελικά να τα παραλάβουμε κατόπιν φαντάζομαι μιάς αναπόφευκτης γραφειοκρατίας, απο την Εκκλησία και την Ανώτατη Συν/δία Πολυτέκνων, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να μην πεθάνουμε απο το ψύχος. Γι’ αυτήν τους την πράξη εμείς δεν θα παραλήψουμε να τους τιμήσουμε εν ευθέτω χρόνω με πλακέτα, η οποία θα φέρει χαραγμένο ένα μεταχειρισμένο ρούχο. Οσο για τα τρόφιμα που εγκαίρως παραλάβαμε απο τους ίδιους, ώστε να μην στερηθούμε την διατροφή μας για πολλά χρόνια, επίσης ευχαριστούμε θερμά και παρέα με τα βιβλία που μας δώρησαν θα εξαφανίσουν,…εεε συγνώμη, θα εξασφαλίσουν την ζωή μας στο μέλλον μέσα σ΄ ένα καλοπισμένο, πάλι απο τους ίδιους, περιβάλλον. Τέλος, για όλες αυτές τις εντυπωσιακά αποτελεσματικές δράσεις τους δεν θα ξεχάσουμε την υποχρέωσή μας στις επόμενες εκλογές να τους στηρίξουμε δια της ψήφου μας…βεβαίως βεβαίως.

Σχολιάστε