My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Εκδήλωση ΚΕΘΙ σε Θεσσαλονίκη

kethiΜε μεγάλο ενδιαφέρον από τις συμμετέχουσες εκπροσώπους γυναικείων (και όχι μόνο) οργανώσεων από τη Β. Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, στη Θεσσαλονίκη, η 5η Συνεδρίαση της Ολομέλειας του Δικτύου «Ελένη Σκούρα».

Η Ολομέλεια, που οργανώθηκε από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) στο πλαίσιο του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής», είχε ως θέμα της την κατά φύλο αποτίμηση του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος.

agathopoulouΤην εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της η Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΙ Ειρήνη Αγαθοπούλου, η οποία παρουσίασε και τα βασικά σημεία της σχετικής έκθεσης που συντάχθηκε για τις ανάγκες του Έργου, για τα κατά φύλο αποτελέσματα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Την κεντρική εισήγηση παρουσίασε η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΑΠΘ Λίνα Παπαδοπούλου, ενώ σημαντικές παρεμβάσεις έγιναν από υποψήφιες βουλεύτριες κοινοβουλευτικών (και μη) κομμάτων από τη Β. Ελλάδα.

Η συζήτηση που ακολούθησε δικαίωσε τις προσδοκίες και την απόφαση του ΚΕΘΙ να συγκαλέσει την 5η Ολομέλεια του Δικτύου στην Θεσσαλονίκη και κατέληξε επαναβεβαιώνοντας τη θέληση διοργανωτών και συμμετεχόντων (φορέων και γυναικών) να την ανατροφοδοτήσουν και να την αναπτύξουν περαιτέρω και ευρύτερα.

Απ` το Γραφείο Τύπου του ΚΕΘΙ

 

Σχολιάστε