My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ειρ. Αγαθοπούλου: Πάντα στο πλευρό του λαού

“Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τα στελέχη του θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του λαού, τόσο από κοινοβουλευτικές θέσεις όσο και από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια, επιθυμούμε μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης με το λαό και θα παλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο”, λέει στη μετεκλογική της δήλωση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας, Ειρήνη Αγαθοπούλου. Η δήλωση έχει ως εξής:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κιλκίς και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με την ψήφο τους μας εμπιστεύτηκαν, εμπιστεύτηκαν ένα κατά τα άλλα δύσκολο και ανατρεπτικό πολιτικό πρόγραμμα το οποίο πολλοί θεωρούσαν «πολύ καλό για να είναι αληθινό», αλλά όλοι ξέρουν ότι θα ήταν μια ευκαιρία για νέους δρόμους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο μόνος σύμμαχος που είχαμε εμείς σε αυτή τη μάχη ήταν ο λαός, ενώ από την άλλη πλευρά είδαμε να παρατάσσονται απέναντί μας ολόκληρες στρατιές Ευρωπαίων πολιτικών, διεθνών μέσων ενημέρωσης, αλλά και εγχώριων «υπερασπιστών» του μέχρι τώρα σάπιου συστήματος που παίρνει από τους πολλούς και τα δίνει στους λίγους.

Η δύναμη του λαού είναι πολύ μεγάλη για να αναγκάσει όλους αυτούς να ασχοληθούν με μια μικρή χώρα της Ευρωζώνης που λέγεται Ελλάδα, και πρέπει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο για να αποδείξει ότι ο λαός είναι αυτός που πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και εμείς πιστεύουμε ότι ξέρει να το κάνει.

Η επιβεβαίωση – νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε αυτές τις εκλογές είναι πολύ μεγάλη και είναι τόσο υποχρεωμένος όσο και υπερήφανος να αναλάβει χρέη μιας ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα δυσκολέψει το έργο των πλουτοκρατών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τα στελέχη του θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του λαού, τόσο από κοινοβουλευτικές θέσεις όσο και από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια, επιθυμούμε μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης με το λαό και θα παλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο.
Είμαστε πολλοί και έχουμε δύναμη! Αρκεί να αποφασίσουμε ότι θέλουμε αυτή τη δύναμη να την εκμεταλλευτούμε για το κοινωνικό συμφέρον! Και τότε δε θα μπορεί τίποτε να σταματήσει τη λαϊκή βούληση!”

 

Σχόλια
One Response to “Ειρ. Αγαθοπούλου: Πάντα στο πλευρό του λαού”
  1. Ο/Η Εθνικιστής Μακάκας λέει:

    Θα πρότεινα να γίνετε ο λαός. Δεν είναι άλλο πράγμα ο λαός και άλλο εσείς ώστε να υπόσχεστε πως θα βρίσκεστε στο πλευρό του.
    Με κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ – αν προκύψει – θα καταντήσετε γραφικοί αν προσπαθήσετε να δυσκολέψετε το έργο της πλουτοκρατίας. Αυτό που ενδιαφέρει τον λαό είναι να τους δυσκολέψετε ως κυβέρνηση και να ην καταντήσετε όπως τους παραπάνω.

Σχολιάστε