My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ειρήνη: «Καθημερινός ο διάλογος»

«Καθημερινός θα είναι ο διάλογος με τους πολίτες», τονίζει στη μετεκλογική δήλωσή της η Ειρήνη Αγαθοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι θα ασκήσει τα καθήκοντά της “αφουγκραζόμενη τις ανάγκες όλων των πολιτών του Κιλκίς”.

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου ήταν η υποψήφια που «καθάρισε» από τη πρώτη σχεδόν στιγμή τη πρωτιά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς και την επάνοδό της στο Κοινοβούλιο.

Παίρνοντας μια σημαντική διαφορά στα πρώτα κιόλας εκλογικά τμήματα των οποίων έγινε γνωστή η καταμέτρηση των σταυρών, έχτισε τελικά μια διαφορά 2.000 περίπου ψήφων από τη 2η θέση του ψηφοδελτίου, την οποία κατέλαβε η άλλη γυναίκα του συνδυασμού, δηλαδή η Σοφία Ψαρρά.

Η 34 χρονη Ειρήνη Αγαθοπούλου εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 2012, όταν έγινε η πρώτη γυναίκα βουλευτής στη πολιτική ιστορία του νομού Κιλκίς καταλαμβάνοντας την πρώτη έδρα που έβγαλε ποτέ η αριστερά στο νομό μας! Ταυτόχρονα, ήταν τότε το νεώτερο μέλος του Κοινοβουλίου μας!

Στη εκλογές του 2015 η κ. Αγαθοπούλου κατέλαβε τη 2η θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, χάνοντας την έδρα από τον Θόδωρο Παραστατίδη, για να την επανακτήσει χθες λαμβάνοντας 4.177 σταυρούς προτίμησης.

Ευχαριστήριο

Στην ευχαριστήρια μετεκλογική δήλωσή της, η κ. Αγαθοπούλου τονίζει τα εξής:

«Η ψήφος μας αποτελεί ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα και η λαϊκή ετυμηγορία οφείλει να γίνεται σεβαστή από όλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το κακό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, κατάφερε να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να διατηρήσει τα ποσοστά του στα ποσοστά του 2015. Η θέση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης μας δημιουργεί την υποχρέωση να δουλέψουμε σκληρά για να μην απολέσει η κοινωνία μας τα κεκτημένα των τελευταίων ετών.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του Κιλκίς και της Παιονίας, που στήριξαν με τη ψήφο τους το ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά. Δεσμεύομαι ότι θα ασκήσω τα καθήκοντά μου αφουγκραζόμενη τις ανάγκες όλων των πολιτών του Κιλκίς, της νεολαίας μας, των γυναικών, των ευπαθών ομάδων, των παλιννοστούντων, των μεταναστών. Ο διάλογος μεταξύ μας θα είναι καθημερινός, για το καλό αυτού του τόπου και των ανθρώπων του.»

Σχολιάστε