My Twitter Feed

27 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

ΕΕΣ: Στο Κιλκίς, τα διαφημιστικά

eesΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος τα γυρίσματα των διαφημιστικών της Eθελοντικής Aιμοδοσίας 2015 με τη στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου υγείας και κοινωνικών ασφαλίσεων.

Για πρώτη φορά φέτος τα γυρίσματα, πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς μετά από ειδική άδεια της διοικήσεως, αποτελώντας μια «έξυπνη» κίνηση που θα προβάλει το νομό και το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης μας σε τοπικό και Πανελλήνιο επίπεδο.

Όλοι οι συντελεστές παρέμειναν πιστοί στο καθήκον που τους ανατέθηκε αποδεικνύοντας εμπράκτως πως ο εθελοντισμός είναι ζήτημα ψυχής και όχι ρουτίνα! Ο Θεολόγος και η μικρή Γεωργία-Χριστίνα με επαγγελματισμό και συνέπεια μας απέδειξαν σήμερα πως η πόλη του Κιλκίς είναι μια πόλη που έχει να ‘’δώσει’’ πολλά!

2Τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος, τα γυρίσματα των διαφημιστικών είναι ο προάγγελος για την καθιερωμένη πλέον αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στις 8 του Μάη στη πλατεία Ειρήνης, που στέφεται με απόλυτη επιτυχία με μεγάλη συμμετοχή αιμοδοτών! Το παρόν έδωσε και ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ανθρακίδης Θέμης καθώς και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του σταθμού αιμοδοσίας.

Δε θα μπορούσε φυσικά να μη γίνει αναφορά και στους συντελεστές που δεν είναι άλλοι από τους Καλλιντέρη Ευστάθιο, Χατζηπαναγου Σωτηρία(SOTIE ), Τσιτάκη Αθανάσιο, Βασιλειάδη Επαμεινώνδα (Πάμης), Παυλίδου Σοφία και Αμαλία Διαλλινά οι οποίοι αποδέχτηκαν με χαρά την πρόταση και προσέφεραν εθελοντικά και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα δούμε όλοι την ερχόμενη εβδομάδα στις οθόνες μας.

Δελτίο τύπου από ΕΕΣ 

Σχολιάστε