My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΒΕ: Ετοιμάζεται να κεράσει Κιλκίς

Τη σύσταση επιτροπής για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ “Κερνάμε Κιλκίς”, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος το διάστημα 30/8/2018 έως και 02/09/2018, με συνδιοργανωτή το Δήμο Κιλκίς, αποφάσισε η ΔΕ του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Στην Επιτροπή αποφασίστηκε ομόφωνα  να συμμετέχουν από πλευράς Επιμελητηρίου τα μέλη του ΔΣ, Σωτήριος Τσέτος, Πολύκαρπος Βασιλειάδης, Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος, Ευδοξία Δημητριάδου και Βασιλική Σαπλατέρα.

Η συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαϊου ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του τέως μέλους του Επιμελητηρίου και προέδρου της ΑΝ.ΚΙ. Παύλου Πασσαλίδη, που απεβίωσε πρόσφατα.

Προ ημερήσιας διάταξης, ο υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων και μέλος της Δ.Ε. Σωτήριος Τσέτος παρουσίασε το πλήθος των υποθέσεων που διεκπεραίωσε το Γ.Ε.ΜΗ. το πρώτο τετράμηνο του 2018 και αναφέρθηκε στα πνευματικά δικαιώματα, το Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο, καθώς και στην παροχή των νέων ανταποδοτικών υπηρεσιών των Επιμελητηρίων μέσω της Κ.Ε.Ε.Ε. όπως: Έκδοση ψηφιακής υπογραφής, υπηρεσία εύρεσης επενδυτικών προγραμμάτων, υπηρεσία ηλεκτρονικής εκπαίδευσης εξ αποστάσεως, σύστημα μητρώου εγγυήσεων καταναλωτή, ενιαίο σημείο πληροφόρησης ενεργών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Ακολούθως ο υπεύθυνος επιχειρήσεων και μέλος της Δ.Ε. Βασιλειάδης Πολύκαρπος, ενημέρωσε το Σώμα για τις ενέργειές του, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν την ευνοϊκή τιμολογιακή πολιτική για νέες χρηματοδοτήσεις των μελών από τις τράπεζες Πειραιώς και EuroBank, όπως και για την αναδιάρθρωση των χρεών των επιχειρήσεων οι οποίες γειτνιάζουν με Βαλκανικές Χώρες.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος Παύλος Τονικίδης προχώρησε με τα θέματα ημερήσιας διάταξης, ενημερώνοντας το Σώμα:

  • Για τη σύσταση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου στο 29ο Money Show – ξενοδοχείο Hyatt στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσιάστηκαν τα έργα που υλοποιήθηκαν από το Επιμελητήριο Κιλκίς, CoCreate και Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο παρουσία και του τέως Υπουργού κ. Δημήτριου Μάρδα.
  • Για τις πραγματοποιηθείσες ημερίδες του Επιμελητηρίου που αφορούσαν τον «Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)», και «Επαγγελματίες και Ανακύκλωση».

Στη συνέχεια εγκρίθηκε από το Σώμα:

Ο ορισμός εκπροσώπων στις παρακάτω επιτροπές:

Επιτροπή Παιδείας Δήμου Κιλκίς:

Τακτικός : Ευδοξία Δημητριάδου

Αν/κός : Ελένη Βούτσκογλου

Φορέας Διαχείρισης Προστατευμένων Περιοχών Βόρα – Πάϊκου – Βέρμιου:

Τακτικός : Χρήστος Χατζημλάδης

Αν/κός : Χρήστος Τουλούπης

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε. με αγορά 80 μετοχών αξίας 2.400,00 ευρώ.

Η καταβολή της ετήσιας συνδρομής στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών ύψους 500 ευρώ

Η πρώτη τροποποίηση του προϋπολογισμού χρήσης 2018, μετά από εισήγηση του Οικονομικού Επόπτη Γεώργιου Βλάχου με αύξηση του σκέλους των εξόδων κατά 14.500 ευρώ και του σκέλους των εσόδων με 15.000 ευρώ.

Η Συνεδρίαση έκλεισε με την ενημέρωση του Σώματος από την υπεύθυνη της ΕΤΕΑΚ Μαρία Καλογερίδου για την εξέλιξη των προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει το Επιμελητήριο.

Σχολιάστε