My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

“Είμαστε έτοιμοι για εκλογές”

“Αν γίνουν εκλογές είμαστε έτοιμοι” δήλωσε πρόσφατα ο Γιώργος Φλωρίδης και η πολιτική κίνηση «Ώρα Αποφάσεων», την οποία συγκρότησε μαζί με τους Γιάννη Ραγκούση και Άννα Διαμαντοπούλου έκανε χθες στην Αθήνα το πρώτο βήμα για την μετεξέλιξή της σ’ έναν σύγχρονο πολιτικό οργανισμό.

Η κίνηση έγινε σε συνεδρίαση της Αρχικής Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής (ΑΕΣΕ), που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας Royal Olympic, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν το πολιτικό πλαίσιο και ο οδικός χάρτης για τον νέο φορέα.

Οι βασικές πολιτικές εισηγήσεις έγιναν από τους τρεις προαναφερθέντες πρώην υπουργούς, ενώ άλλοι ομιλητές αναφέρθηκαν στις προγραμματικές θέσεις σε θέματα οργάνωσης, εξεύρεσης πόρων και επικοινωνίας.

“Η Ώρα Αποφάσεων κινείται με την αίσθηση του επείγοντος σ’ ένα κλίμα πολιτικής απαξίωσης και οικονομικής επιδείνωσης που κυριαρχεί στη χώρα” τονίστηκε στη συνεδρίαση, στην οποία ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση ιδρυτικής συνέλευσης τον Σεπτέμβριο, ως ένα ακόμη βήμα προς τη δημιουργία νέου κόμματος.

Τα μέλη της επιτροπής ενέκριναν την αρχική πολιτική διακήρυξη, αλλά και τον οδικό χάρτη για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα, με τους συντελεστές της πολιτικής κίνησης να απευθύνουν για άλλη μια φορά πρόσκληση σε κόμματα και προσωπικότητες να συμπράξουν μαζί τους, δημιουργώντας μια ολιγομελή επιτροπή, η οποία θα καθορίσει τον οδικό χάρτη των επόμενων βημάτων τους.

 

Σχολιάστε