My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δ. Κιλκίς: Πρόσληψη 10 μόνιμων

Σε 10 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσει ο Δήμος Κιλκίς σε ανταποδοτικές υπηρεσίες, κατά κύριο λόγο στον τομέα της καθαριότητας. Στο σύνολο των δήμων της χώρας θα καλυφθούν 6.667 μόνιμες θέσεις, μετά από σχετικά αιτήματα των δήμων, που έχουν συγκεντρωθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και αποτελούν τη μεγαλύτερη προκήρυξη μόνιμων θέσεων που έχει υπάρξει εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τα αιτήματα των δήμων έχει επικυρώσει με υπογραφή του ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ θα περάσουν και από το γραφείο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη.

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των μόνιμων υπαλλήλων, θα προχωρήσει μέσω ΑΣΕΠ προκειμένου να καλυφθούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε ανταποδοτικές υπηρεσίες.

Τα συγκεκριμένα αιτήματα, που έγιναν από τους δήμους όταν κρίθηκε αντισυνταγματική η ανανέωση συμβάσεων στους υπαλλήλους που δουλεύουν στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, θα αποσταλούν στο ΑΣΕΠ το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για το νέο διαγωνισμό με την προκήρυξη να αναμένεται να βγει στον αέρα προς το τέλη του 2017.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, κ.α.

 

 

Σχολιάστε