My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δώρισαν ΙΧ για Βοήθεια στο Σπίτι

Ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο της αντιπροσωπείας τους πρόσφεραν στον Δήμο Παιονίας για τις αυξημένες ανάγκες, λόγω κορωναϊού, της υπηρεσίας Βοήθεια Στο Σπίτι, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας αυτοκινήτων ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ – ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Ε.Π.Ε.

Εκφράζοντας τα θερμά της συγχαρητήρια για την απόφαση τους, η ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

“Η πράξη αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμησιν στις πολύ δύσκολες στιγμές που δοκιμάζεται η χώρα αλλά και ο πλανήτης ολόκληρος από την πανδημία του κορωναϊού και θεάρεστη χειρονομία μιας εταιρείας η οποία θέλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της.

Παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από το οποίο καλούνται να διδαχθούν πολλοί επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων καθώς επίσης και μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας αλλά και στην Πατρίδα μας γενικότερα.

Συγχαρητήρια ας μας επιτραπεί να σημειώσουμε αξίζουν προσωπικώς και στον εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Βιολιτζή ο οποίος τίμησε την παράταξη μας ως τέως Πρόεδρος της νομαρχιακής μας οργάνωσης στο πρόσφατο παρελθόν και συνεχίζει να την τιμά ως ενεργό Μέλος και δραστήριο στέλεχος της στις μέρες μας.

Με την βεβαιότητα ότι η εταιρεία ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ – ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Ε.Π.Ε. θα συνεχίσει να πράττει και να προσφέρει με την ίδια ευαισθησία, όπως στην περίπτωση του Δήμου Παιονίας, και σε ανάλογες στο μέλλον περιπτώσεις φορέων, υπηρεσιών και δομών της Πολιτείας, συγχαίρουμε τους ιδιοκτήτες της και ευχόμασθε κάθε καλό για τους ίδιους και τους εργαζομένους της.”

Σχολιάστε