My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Δωρεά λεωφορείου στα ΑΜΕΑ Κιλκίς

*Με τη συμβολή του Γ. Φλωρίδη.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» απέκτησε πρόσφατα ένα ειδικά διασκευασμένο όχημα για τη μεταφορά των Ατόμων με Αναπηρία.  Το λεωφορείο αποκτήθηκε με χορηγία του Ο.Π.Α.Π. και έπειτα από συνεργασία του Συλλόγου με τον πρώην βουλευτή και υπουργό Γ. Φλωρίδη.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του Συλλόγου συναντήθηκε με τον κ. Φλωρίδη, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την υποστήριξη στο συγκεκριμένο ζήτημα κατά τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας.

Στο περιθώριο της συνάντησης, το Διοικητικό Συμβούλιο ενημέρωσε τον πρώην υπουργό για τις δραστηριότητες του φορέα και τους στόχους της επόμενης περιόδου με κυρίαρχο ζήτημα την υποστηριζόμενη διαβίωση στο πλαίσιο της οποίας επίκειται η λειτουργία δύο Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης σε μισθωμένα διαμερίσματα. Τα δύο διαμερίσματα πρόκειται να λειτουργήσουν στην πόλη του Κιλκίς σε σύντομο χρονικό διάστημα με  χρηματοδότηση από το Ε.Σ.Π.Α.   Παράλληλα ενημερώθηκε για την ανέγερση της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφείο από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Κιλκίς.

Όπως τονίζει ο Σύλλογος, η σχέση του με τον κ. Φλωρίδη είναι διαρκής καθώς ως νομικός το 1994 είχε την ευθύνη για τις διαδικασίες ίδρυσής του, ενώ ως νομάρχης συνεργάστηκε με την τότε διοίκησή του  για την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Σχολιάστε