My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΔΣΚ: Θερμόμετρα στο Νοσοκομείο

Δωρεά ψηφιακών θερμομέτρων έκανε ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς “λαμβάνοντας υπ` όψιν τις εξαιρετικές υγειονομικές συνθήκες των τελευταίων εβδομάδων, ιδιαιτέρως δε την κατάσταση ασφυξίας, στην οποία έχει περιέλθει το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, λόγω του μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, οι οποίοι νοσηλεύονται, λόγω προσβολής τους από τον κορονοϊό SARS-CoV-2”.

Σύμφωνα με τον σύλλογο, “η ενέργεια αυτή, όπως άλλωστε και αντίστοιχες του Λογαριασμού Ενίσχυσης Δικηγόρων Επαρχιών, Πανελλήνιου Σωματείου Δικηγόρων, στο οποίο προΐσταται η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς Ευρώπη Αρτόγλου, με πρωτοβουλία της οποίας ενισχύθηκαν, εκτός από το Νοσοκομείο Κιλκίς και πολλά νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχης που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάρτιο, όταν, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς συνέδραμε και τότε, το νοσοκομείο μας”.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται και τα εξής:

“Η δημόσια υγεία είναι σαφώς αρμοδιότητα και καθήκον της πολιτείας. Σε περιόδους κρίσης όμως, οφείλουμε όλοι μας, φορείς και ιδιώτες, να συνδράμουμε με κάθε μέσο στην αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών. Η κοινή προσπάθεια, ατομική και συλλογική, είναι απαραίτητη, αλλά και ικανή συνθήκη, προκειμένου η κοινωνία μας να καταφέρει να ξεπεράσει την πανδημία που έχει ενσκήψει και να υπερασπίσει το βασικό δικαίωμα του πολίτη, το δικαίωμα στη ζωή.

Οι δικηγόροι, σεβόμενοι τις αξίες του δικηγορικού λειτουργήματος και υπερασπιζόμενοι το κράτος δικαίου, το οποίο όλοι οι κάτοικοι της χώρας μας δικαιούνται και πρέπει να απολαμβάνουν, προασπίζονται, στο μέτρο του εφικτού, το θεμελιώδες αγαθό αυτού, την υγεία και εν τέλει την ίδια τη ζωή.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς ήταν και θα παραμείνει παρών στην προάσπιση των δικαιωμάτων, όχι μόνο των μελών του αλλά και όλων των συμπολιτών μας.

Η απόφαση δε του Συμβουλίου για τη δημοσίευση στον τοπικό τύπο της συμβολικής αυτής ενέργειας ελήφθη με την προσδοκία να ενεργοποιηθούν και άλλοι φορείς της τοπικής κοινωνίας για προσφορά βοήθειας και στήριξης προς το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, το οποίο μας αφορά όλους.

Η άοκνη προσπάθεια που καταβάλει η Διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς θα μας βρίσκει διαχρονικά αρωγούς στο δύσκολο έργο που επιτελούν, πολύ περισσότερο δε υπό τις παρούσες συνθήκες.”

Σχολιάστε