My Twitter Feed

8 Σεπτέμβριος, 2018

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χιλιάδες και φέτος στο «πανηγύρι» -

Σάββατο, 8 Σεπτέμβριος, 2018

Γάβρα: Εκδήλωση τιμής και μνήμης -

Σάββατο, 8 Σεπτέμβριος, 2018

Κρίσιμη συνέλευση για ΑΛΟΥΜΥΛ -

Τετάρτη, 5 Σεπτέμβριος, 2018

Και εισαγγελέας για τη ΔΕΥΑ Κιλκίς! -

Τετάρτη, 5 Σεπτέμβριος, 2018

ΠΑΜΕ: Κάλεσμα ενόψει ΔΕΘ -

Τετάρτη, 5 Σεπτέμβριος, 2018

Συνέχεια εγγραφών στο Εσπερινό -

Τετάρτη, 5 Σεπτέμβριος, 2018

Aνανέωση του στόλου οχημάτων -

Τετάρτη, 5 Σεπτέμβριος, 2018

Εξώδικο για τα καυσόξυλα -

Τρίτη, 4 Σεπτέμβριος, 2018

Δωρεάν επιμόρφωση από Παν/μιο Αιγαίου

Ο Δήμος Κιλκίς συμπράττει με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και προσκαλεί τους δημότες να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν επιμόρφωσης πάνω στα αντικείμενα της ψυχολογίας, της συμβουλευτικής και της προπονητικής ζωής που θα υλοποιήσει το Πανεπιστήμιο στο Δήμο Κιλκίς για τη χρονική περίοδο Οκτωβρίου 2018 – Ιουνίου 2019.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δωρεάν επιμόρφωση που πραγματοποιεί το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στο πλαίσιο των επαγγελματικών προγραμμάτων ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής.

Η έναρξη του προγράμματος επιμόρφωσης στην ψυχολογία, συμβουλευτική και προπονητική

ζωή προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο και οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι οι κάτωθι:

 • 21 Οκτωβρίου
 • 25 Νοεμβρίου
 • 16 Δεκεμβρίου
 • 20 Ιανουαρίου
 • 17 Φεβρουαρίου
 • 17 Μαρτίου
 • 14 Απριλίου
 • 26 Μαϊου
 • 16 Ιουνίου

Τα μαθήματα θα υλοποιούνται μια φορά το μήνα, ημέρα Κυριακή και ώρες 16:00 -21:00 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς (Γ. Καπέτα 17) και θα γίνουν δεκτά έως 100 άτομα (με σειρά προτεραιότητας). Εννέα πεντάωρες συναντήσεις από διδάσκοντες, που συνδυάζουν αρμονικά την επιστημονικότητα με την εμπειρία, το θεωρητικό με την πρακτική συμπεριφορά. Το κλασικό με τις εναλλακτικές προσεγγίσεις, τη συγχρονικότητα με τις διαχρονικές ερμηνείες, τη διεπιστημονικότητα με την εξειδίκευση, τα ερευνητικά πορίσματα με τις παραδοσιακές πεποιθήσεις.

Κι όλα αυτά, επειδή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το πρώτο σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις Ίδρυμα της Ελλάδος, η γνώση σε κάθε της μορφή, από την ενορατική στην πειραματική και από την λαϊκή μέχρι την ελιτίστικη, είναι ενιαία και αδιαίρετη και συνοδεύεται από πράξη και αρετή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://goo.gl/xM24Fk

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο κοινωνικών – επιμορφωτικών δράσεων, που θα πραγματοποιηθούν σε 46 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Τα μαθήματα, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην κάθε πόλη, δεν είναι απλώς ακαδημαϊκές διαλέξεις περί ψυχολογίας, συμβουλευτικής και προπονητικής ζωής, αλλά ένα διαρκές πολιτισμικό δρώμενο, το οποίο θα λαμβάνει χώρα παράλληλα με τα σεμινάρια: Επειδή η συμμετοχικότητα και το κοινωνικό κεφάλαιο, όταν πλαισιώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία γίνονται βίωμα, καλή πρακτική και νοσταλγία. Θεατρικές παραστάσεις, μουσικά σχήματα, φιλανθρωπικές δράσεις, παράφορες διδασκαλίες, όλα αναμιγνύονται, για να κεντρίσουν το κοινωνικό και ανθρωπιστικό αισθητήριο των συμμετεχόντων, έτσι ώστε η μάθηση να μετατραπεί σε κίνητρο και να εξαργυρωθεί σε πρωτοβουλία.

Επιπλέον τα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχουν διασφαλίσει μια σειρά οικονομικών συνεργασιών με ιδιωτικούς φορείς, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επωφεληθούν τα μέγιστα, εφόσον αποφασίσουν να συμμετέχουν.

Όσοι ενδιαφέρονται για περαιτέρω εξειδίκευση μπορούν να κάνουν κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο https://goo.gl/q34f7b

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτρέπει παράλληλα τους ενδιαφερομένους να μελετήσουν τις περιγραφές των Ετησίων Επαγγελματικών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου με πολλές ώρες πιστοποίησης, προσιτά δίδακτρα και πιθανές μοριοδοτήσεις, ανάλογα με την ειδικότητά τους και την ισχύουσα νομοθεσία

Εκδήλωση ενδιαφέροντος: https://goo.gl/1ZPjeN

*Επίσης είναι καλό να εγγραφούν στις παρακάτω σελίδες και ομάδες στο facebook, ώστε να ενημερώνονται πρώτοι για όλα τα νέα του:

 • Site: http://psichologia.gr/
 • Facebook: Η Ψυχολογία με λόγια απλά: https://goo.gl/XTmmMH
 • Facebook: Επαγγελματικά Προγράμματα Ψυχικής Υγείας Πανεπιστημίου Αιγαίου: https://www.facebook.com/aegeanseminar/

Πληροφορίες για τις εγγραφές παρέχονται στα τηλ: 22510-36520, 6988019804

6940911716

Σχολιάστε