My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Δυο εκπαιδευτικοί σε Βιβλιοθήκη Κιλκίς

dimosia-vivliothiki-kilkisΕγκρίθηκε η απόσπαση δυο εκπαιδευτικών στη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Κιλκίς για ένα έτος, με απόφαση του υπουργού Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλου, από τις 11 Οκτωβρίου 2013 .

Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση που εκδόθηκε απ` το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά, στην οποία τονίζονται και τα εξής:

«Με την απόφαση αυτή ανακουφίζεται έστω προσωρινά το πρόβλημα με τη λειτουργία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς που επιδεινώθηκε λόγω της ανεπαρκούς στελέχωσής της και της μη μετάταξης του αναγκαίου προσωπικού.

Μάλιστα η ελλιπής στελέχωση οδήγησε στη μείωση του ωραρίου λειτουργίας.

Ο βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς, στις αρχές του Σεπτεμβρίου ενημερώθηκε για όλες τις πτυχές του θέματος από την υπεύθυνη της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς και πραγματοποίησε παράσταση  τόσο στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, όσο και στον αρμόδιο Διευθυντή της Διεύθυνσης Δημόσιων Βιβλιοθηκών και Γενικών Αρχείων του Κράτους κ. Βασίλειο Σκοπελίτη.

Με την πρωτοβουλία του αυτή ο κ. Γεωργαντάς αποσκοπούσε τόσο στην άμεση- προσωρινή θεραπεία του προβλήματος όσο και στη μόνιμη και διαρκή επίλυση του με την μετάταξη του προσωπικού για την επαρκή στελέχωση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης. Στο πλαίσιο αυτό ο βουλευτής  θα συνεχίσει να παρακολουθεί το όλο ζήτημα της στελέχωσης μέχρι να επιτευχθεί η μόνιμη λύση της μετάταξης του αναγκαίου προσωπικού.»

Σχολιάστε