My Twitter Feed

29 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δυναμική υποστήριξη Κυριακίδη

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη σε Σεβαστό, Αργυρούπολη, Κορωνούδα και Επτάλοφο την Παρασκευή 10 Μαϊου.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και τα στελέχη του εισέπραξαν την αγάπη του απλού κόσμου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή τους για να ακούσει και να αξιολογήσει τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.

Σύντομο αλλά περιεκτικό το μήνυμα του Δημήτρη Κυριακίδη προς τους Αργυρουπολίτες: Σας γνωρίζω και με γνωρίζετε πολύ καλά. Με τιμήσατε με την ψήφο σας για να βγω δημοτικός σύμβουλος. Έχουμε μια καθαρή, μια ειλικρινή σχέση που θέλω να συνεχιστεί και ως αυριανός Δήμαρχος να σας έχω κοντά μου στην κοινή προσπάθεια να οργανώσουμε καλύτερα το Δήμο Κιλκίς και να του δώσουμε το πρόσημο της ανάπτυξης.

Στο Σεβαστό υποδέχθηκαν τον κ. Κυριακίδη στο κέντρο του χωριού οι κάτοικοί του με εγκαρδιότητα για να του ευχηθούν καλό και νικηφόρο εκλογικό αγώνα ενώ στην Κορωνούδα η υποδοχή είχε γυναικείο άρωμα καθώς οι γυναίκες του χωριού του προσέφεραν λουλούδια πριν ξεκινήσει την ομιλία του στο καφενείο του οικισμού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς τους ευχαρίστησε θερμά, μίλησε για τις προοπτικές που διανοίγονται για τα Κρούσια και τους κάλεσε να δυναμώσουν με την ψήφο τους το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στηρίζοντας ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά για τον τόπο και το συνάνθρωπο.

Τις βασικές θέσεις του προγράμματός του για τη Δημοτική Ενότητα Κρουσσών είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο κ. Κυριακίδης στην Επτάλοφο, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του.

Σε μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε εκεί αναφέρθηκε στο σχεδιασμό για την αξιοποίηση της περιοχής που εδράζεται στον ορεινό τουρισμό με δραστηριότητες που αφορούν την ποδηλασία βουνού, αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, φυσιολατρικές δράσεις και την ανάδειξη αγροτικών και γαλακτοκομικών προϊόντων ώστε να αποκτήσουν μια τοπική ποιοτική ταυτότητα που θα δώσει προστιθέμενη οικονομική αξία στην περιοχή.

Ο κ. Κυριακίδης στάθηκε στις απαραίτητες υποδομές που πρέπει να γίνουν στη γεωργία και κτηνοτροφία με έργα αγροτικής οδοποιίας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με έργα στον τομέα της ύδρευσης προκειμένου η Επτάλοφος να διατηρήσει τη ζωντάνια της ενώ δεσμεύθηκε για τη συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος της Τοπικής Κοινότητας ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα οι κάτοικοι και να μη χρειάζεται να μετακινούνται σε άλλη διοικητική υπηρεσία.

Καταχειροκροτούμενος ο κ. Κυριακίδης έκλεισε την ομιλία του με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της νίκης, των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών και στη συνέχεια υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που κατέρχονται σε άλλες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κιλκίς.

 

Σχολιάστε