My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δραστηριότητες του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

tsai

Απ` το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς λάβαμε το εξής ενημερωτικό δελτίο για τις δραστηριότητές του:

Εκδήλωση με τσάι

Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, πραγματοποίησε με επιτυχία απογευματινή εκδήλωση – τσάι, με ομιλήτρια την κ. Ναούμη Ανθή – Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, MSC – και θέμα «Διατροφή, Κίνηση και Εμμηνόπαυση». Η έναρξη της εκδήλωσης, ξεκίνησε με την εμφάνιση παιδικών τμημάτων που έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, του Πόντου και της Μ. Ασίας, υπό το φως των φαναριών που κρατούσαν τα παιδιά στα χέρια τους. Στη συνέχεια, το λόγο τον πήρε η ομιλήτρια κ. Ναούμη Ανθή, η οποία με τις γνώσεις καθώς επίσης και την μεταδοτικότητά της, ενημέρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον κόσμο που παρακολούθησε την συγκεκριμένη ομιλία.

Πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση, υπήρξαν ερωτήσεις – απορίες από το κοινό σχετικά με το θέμα της παρουσίασης, στις οποίες δόθηκαν κατατοπιστικές απαντήσεις από την ομιλήτρια. Ο κόσμος απόλαυσε το απογευματινό του ρόφημα με τα αντίστοιχα συνοδευτικά εδέσματα, σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα και συγχρόνως ενημερώθηκε για θέματα διατροφής. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση αυτή, όσο και την εισηγήτρια κ. Ναούμη Ανθή για την εξαιρετική δουλειά που παρουσίασε στις νέες εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων.
Η εκδρομή στην Ονειρούπολη Δράμας
Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, με αφορμή την έλευση των Χριστουγέννων, διοργάνωσε και πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στην Ονειρούπολη της Δράμας, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το εορταστικό κλίμα της Ονειρούπολης και περιηγήθηκαν στα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και τις εγκαταστάσεις.
Πρόβα χορευτικών

Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία πρόβα των χορευτικών τμημάτων του Λ.Ε.Κ. για το 2012. Επίσης, τα γραφεία του Λ.Ε.Κ. θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 και θα λειτουργήσουν ξανά, με το νέο έτος, τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 κανονικά 6 – 8 μ.μ. Επίσης, τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013, θα ξεκινήσουν τις πρόβες τους τα τμήματα των ενηλίκων. Τέλος, να ενημερώσουμε ότι το πρώτο μάθημα του 2013, για τα παιδικά και εφηβικά τμήματα, καθώς και για το τμήμα των παραστάσεων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2013!

Σχολιάστε